İYİ PARTİDEN SEÇİLDİ AMA AK PARTİLİ İMİŞ!

Siyaset 14.08.2024 - 06:04, Güncelleme: 14.08.2024 - 06:04
 

İYİ PARTİDEN SEÇİLDİ AMA AK PARTİLİ İMİŞ!

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, AK Partiye geçeceğini “Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim” sözleriyle açıkladı. Genel seçimlerde İYİ Parti’den İstanbul milletvekili seçilen Seyithan İzsiz yarın düzenlenecek olan törende AK Parti’ye katılacak olan isimlerden biri olacak. Habertürk’e konuşan İzsiz,”Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim. 2003’ten bu yana tüm kademelerinde çalıştım. En son İBB belediye meclis üyesi olarak bırakmıştım. Son seçimde İYİ Parti’nin kurucu genel başkanı Sayın Meral Akşener’in ısrarı üzerine İYİ Parti listelerinden Meclis’e girdim” dedi. İzsiz, “Şüphesiz amacımız İYİ Parti’nin merkezde konumlanacak bir konuma gelebilmesiydi. Fakat geçen sürede bunun mümkün olamayacağı kanaati hasıl oldu. İstifamdan sonra yuvamızdan davet söz konusu oldu. Bundan sonra ailemizin içinde memlekete hizmet yolculuğuna devam edeceğiz” ifadelerinin kullandı.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, AK Partiye geçeceğini “Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim” sözleriyle açıkladı.

Genel seçimlerde İYİ Parti’den İstanbul milletvekili seçilen Seyithan İzsiz yarın düzenlenecek olan törende AK Parti’ye katılacak olan isimlerden biri olacak.

Habertürk’e konuşan İzsiz,”Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim. 2003’ten bu yana tüm kademelerinde çalıştım. En son İBB belediye meclis üyesi olarak bırakmıştım. Son seçimde İYİ Parti’nin kurucu genel başkanı Sayın Meral Akşener’in ısrarı üzerine İYİ Parti listelerinden Meclis’e girdim” dedi.

İzsiz, “Şüphesiz amacımız İYİ Parti’nin merkezde konumlanacak bir konuma gelebilmesiydi. Fakat geçen sürede bunun mümkün olamayacağı kanaati hasıl oldu. İstifamdan sonra yuvamızdan davet söz konusu oldu. Bundan sonra ailemizin içinde memlekete hizmet yolculuğuna devam edeceğiz” ifadelerinin kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.