İYİ PARTİ'DE ŞOK İSTİFA

Gündem 24.06.2024 - 11:42, Güncelleme: 24.06.2024 - 11:48
 

İYİ PARTİ'DE ŞOK İSTİFA

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz yerel seçimlerde İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Gencay Yıldıztekin, sosyal medya hesabından paylaştığı bir açıklama ile partisinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. İyi Parti'nin Darıca eski İlçe Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, yazılı bir açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yıldıztekin, "İstifamızın ardından Sn. Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte hareket edeceğim. Sn. Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partiye güç vermek ve Türkiye’nin sıkışmışlığından kurtulması yolunda yerimi almak için adım atıyorum." ifadelerini kullandı Yıldıztekin ilerleyen günlerde istifası ile alakalı detaylı bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz yerel seçimlerde İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Gencay Yıldıztekin, sosyal medya hesabından paylaştığı bir açıklama ile partisinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

İyi Parti'nin Darıca eski İlçe Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, yazılı bir açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yıldıztekin, "İstifamızın ardından Sn. Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte hareket edeceğim. Sn. Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partiye güç vermek ve Türkiye’nin sıkışmışlığından kurtulması yolunda yerimi almak için adım atıyorum." ifadelerini kullandı

Yıldıztekin ilerleyen günlerde istifası ile alakalı detaylı bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.