İŞTE GTO BAŞKANI ASLANTAŞ'IN BİR YIL İÇİNDEKİ EN FLAŞ İCRAATI

İlçeler 25.06.2024 - 20:08, Güncelleme: 25.06.2024 - 20:08
 

İŞTE GTO BAŞKANI ASLANTAŞ'IN BİR YIL İÇİNDEKİ EN FLAŞ İCRAATI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası ile Amazon’un Türkiye’deki tek resmi partneri olan Weex e-ihracat firması arasında indirim protokolü imzalandı.. Protokol kapsamında GTO üyeleri, Weex firması tarafından sunulan E-ihracat eğitimi, Amazon lojistik süreçleri, resmi başvuru ve belgelendirme işlemleri, Amazon mağaza açılışı, marka tescil, ürün ve pazar analizleri, markalaşma, dijital pazarlama gibi operasyonel hizmetlerden liste fiyatları üzerinden 1 yıl süre ile %15 indirimli olarak yararlanabilecek.. Protokol detaylarına ilişkin bilgilendirmenin gerçekleştirileceği toplantı GTO  üyelerimize bilahare duyurulacaktır.  GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş "Oda olarak üyelerimizin ihracat kapasitelerini artırmak ve potansiyel ihracatçı firmalarımızı ihracat yapar hale getirmek üzere yürüttüğümüz çalışmalara devam edeceğimizi bildirir, protokolün tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını dileriz." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası ile Amazon’un Türkiye’deki tek resmi partneri olan Weex e-ihracat firması arasında indirim protokolü imzalandı..

Protokol kapsamında GTO üyeleri, Weex firması tarafından sunulan E-ihracat eğitimi, Amazon lojistik süreçleri, resmi başvuru ve belgelendirme işlemleri, Amazon mağaza açılışı, marka tescil, ürün ve pazar analizleri, markalaşma, dijital pazarlama gibi operasyonel hizmetlerden liste fiyatları üzerinden 1 yıl süre ile %15 indirimli olarak yararlanabilecek..

Protokol detaylarına ilişkin bilgilendirmenin gerçekleştirileceği toplantı GTO  üyelerimize bilahare duyurulacaktır. 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş "Oda olarak üyelerimizin ihracat kapasitelerini artırmak ve potansiyel ihracatçı firmalarımızı ihracat yapar hale getirmek üzere yürüttüğümüz çalışmalara devam edeceğimizi bildirir, protokolün tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını dileriz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.