İŞTE GEBZE'DE Kİ YARIŞMANIN KAZANANLARI

Eğitim-Kültür-Sanat 23.05.2022 - 22:59, Güncelleme: 23.05.2022 - 23:11
 

İŞTE GEBZE'DE Kİ YARIŞMANIN KAZANANLARI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organizasyonu ile düzenlenen Ortaokullar ve Liseler Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nda dereceye giren okullar ve öğrenciler belli oldu.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze ilçe gençlik ve spor müdürü Hikmet Tatoğlu'nun da bizzat katılım sağlayarak izlediği yarışma sonrasında kazananlar şunlar; Ortaokul Kategorisi 1. Yıldırım Beyazıt Ortaokulu 2. 50. Yıl Chresyler Ortaokulu 3. Arif Nihat Asya Ortaokulu Lise Kategorisi 1. Türk Eğitim Vakfı Özel İnanç Türkeş Anadolu Lisesi 2. Özel Pelikan Fen Lisesi 3. Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi
KOCAELİ HABERİ

Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organizasyonu ile düzenlenen Ortaokullar ve Liseler Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nda dereceye giren okullar ve öğrenciler belli oldu..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze ilçe gençlik ve spor müdürü Hikmet Tatoğlu'nun da bizzat katılım sağlayarak izlediği yarışma sonrasında kazananlar şunlar;

Ortaokul Kategorisi

1. Yıldırım Beyazıt Ortaokulu
2. 50. Yıl Chresyler Ortaokulu
3. Arif Nihat Asya Ortaokulu

Lise Kategorisi

1. Türk Eğitim Vakfı Özel İnanç Türkeş Anadolu Lisesi
2. Özel Pelikan Fen Lisesi
3. Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.