İŞTE ÇAYIROVA'DA SEÇİMİ KURTARAN O ÜÇ İSİMDEN İKİSİ

Siyaset 19.04.2024 - 08:22, Güncelleme: 19.04.2024 - 08:38
 

İŞTE ÇAYIROVA'DA SEÇİMİ KURTARAN O ÜÇ İSİMDEN İKİSİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Partinin tekrar aday gösterdiği mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi 2019’de yüzde yüzde 54,56 ile seçilmiş olmasına rağmen 2024’de ise oyları yüzde 36,23’e geriletmesine rağmen seçimi kazandı.. Yani Bünyamin Çiftçi oy kaybı yüzde 18,33 gerilemesine rağmen seçimi yine kazandı.. Bünyamin Çiftçi'nin karşısındaki rakibi olan önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci ise yüzde 3'lük oy oranı olan İYİ Partiden aday olmasına rağmen yüzde 33.21 oranında oy alarak sadece 2 bin 400 oy farkı ile seçimi kıl payı kaybetti.. Peki seçimi kaybetmesien kesin gözü ile bakılan Bünyamin Çiftçi nasıl oldu da veya hangi hamleleri ile seçimi tekrar kazandı? Çayırova siyaset kulislerine göre Bünyamin Çiftçi'ye kılpayı bir oy farkı ile tekrar seçim kazandıran hamlelerin arkasındaki isimler, Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan, Ak Parti Kocaeli eski il yönetim kurulu üyesi İdris Demir ve Ak Parti Çayırova eski ilçe başkanı Zafer Kılıç imiş.. Ve yine söylentilere göre CHP Çayırova ilçe kurmayları son üç günde oylarını sıkı sıkıya partilerine yönlendirmemiş olsalarmış, Bünyamin Çiftçi seçimi yine kaybediyormuş.. Evet Bünyamin Çiftçi'ye Çayırova'da seçim kazandıran isimlerden İdris Demir ile Zafer Kılıç önceki gün birlikte fotoğraf karesi verdiler ve İdris Demir o fotoğrafı sosyal medyadan "Annesi Amaliyat olan Partimizin emektarlarından Önceki dönem Çayırova ilçe Başkanımız Zafer kılıç kardeşime geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Teyzemize Allahtan acil şifalar diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Partinin tekrar aday gösterdiği mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi 2019’de yüzde yüzde 54,56 ile seçilmiş olmasına rağmen 2024’de ise oyları yüzde 36,23’e geriletmesine rağmen seçimi kazandı..

Yani Bünyamin Çiftçi oy kaybı yüzde 18,33 gerilemesine rağmen seçimi yine kazandı..
Bünyamin Çiftçi'nin karşısındaki rakibi olan önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci ise yüzde 3'lük oy oranı olan İYİ Partiden aday olmasına rağmen yüzde 33.21 oranında oy alarak sadece 2 bin 400 oy farkı ile seçimi kıl payı kaybetti..

Peki seçimi kaybetmesien kesin gözü ile bakılan Bünyamin Çiftçi nasıl oldu da veya hangi hamleleri ile seçimi tekrar kazandı?
Çayırova siyaset kulislerine göre Bünyamin Çiftçi'ye kılpayı bir oy farkı ile tekrar seçim kazandıran hamlelerin arkasındaki isimler, Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan, Ak Parti Kocaeli eski il yönetim kurulu üyesi İdris Demir ve Ak Parti Çayırova eski ilçe başkanı Zafer Kılıç imiş..

Ve yine söylentilere göre CHP Çayırova ilçe kurmayları son üç günde oylarını sıkı sıkıya partilerine yönlendirmemiş olsalarmış, Bünyamin Çiftçi seçimi yine kaybediyormuş..

Evet Bünyamin Çiftçi'ye Çayırova'da seçim kazandıran isimlerden İdris Demir ile Zafer Kılıç önceki gün birlikte fotoğraf karesi verdiler ve İdris Demir o fotoğrafı sosyal medyadan "Annesi Amaliyat olan Partimizin emektarlarından Önceki dönem Çayırova ilçe Başkanımız Zafer kılıç kardeşime geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Teyzemize Allahtan acil şifalar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.