İŞTE BÜYÜKGÖZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNE GİDENLER

Siyaset 25.04.2024 - 10:20, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:20
 

İŞTE BÜYÜKGÖZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNE GİDENLER

KOCAELİ HABERİ
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz’e, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Yeni hizmet ve görev döneminde başarı temennilerini ileten konuklarına şükranlarını sunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü son olarak Dilovası İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra Kore ve Kıbrıs Gazileri Derneği Başkanı Gazi Hüseyin Çoban ve gaziler, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi Hakan Kahraman, Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya ve yönetimi, Gebze İşkur Müdürü Reyhan Eyüpoğlu, Gebze Cemevi Dernek Başkanı Teslim Yıldız ve beraberindeki heyet, Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran ve yönetimi, Gebze Oto Galericiler Derneği Başkanı Celal Çelikbilek ve yönetimi, Mollafenari Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Ayşegül Yüken ve okul idaresi, Gebze Belediyesi Meclis üyesi Güler Şahin Gençay, Kartepe Belediyesi meclis üyesi Eda Açıkyol, önceki dönem Darıca Meclis Üyesi Göknur Bektaş, önceki dönem Gebze Belediyesi meclis üyesi Şenay Cebelli Önder, Gebze Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Ricail Konaç ve yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. 
KOCAELİ HABERİ

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz’e, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Yeni hizmet ve görev döneminde başarı temennilerini ileten konuklarına şükranlarını sunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü son olarak Dilovası İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra Kore ve Kıbrıs Gazileri Derneği Başkanı Gazi Hüseyin Çoban ve gaziler, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi Hakan Kahraman, Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya ve yönetimi, Gebze İşkur Müdürü Reyhan Eyüpoğlu, Gebze Cemevi Dernek Başkanı Teslim Yıldız ve beraberindeki heyet, Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran ve yönetimi, Gebze Oto Galericiler Derneği Başkanı Celal Çelikbilek ve yönetimi, Mollafenari Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Ayşegül Yüken ve okul idaresi, Gebze Belediyesi Meclis üyesi Güler Şahin Gençay, Kartepe Belediyesi meclis üyesi Eda Açıkyol, önceki dönem Darıca Meclis Üyesi Göknur Bektaş, önceki dönem Gebze Belediyesi meclis üyesi Şenay Cebelli Önder, Gebze Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Ricail Konaç ve yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.