İŞTE BUGÜNKÜ KORONAVİRÜS KAYIP SAYIMIZ VE BAKAN KOCA'NIN ÇAĞRISI

Sağlık 17.10.2021 - 19:20, Güncelleme: 17.10.2021 - 19:20
 

İŞTE BUGÜNKÜ KORONAVİRÜS KAYIP SAYIMIZ VE BAKAN KOCA'NIN ÇAĞRISI

kocaelihaberi
Sağlık Bakanlığının açıkladığı verilere göer Türkiye'de son 24 saatte 24 bin 114 yeni vaka tespit edildi, 186 kişi hayatını kaybetti.. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşı için gençlere yaptığı çağrıda "HERKESİN HUZURUNDA gençlerimize çağrıda bulunmak istiyorum: Yarın yeni bir hafta başlıyor. Sizleri, aşılarınızı olmak üzere sağlık kurumlarımıza bekliyoruz. Aşı olmaya kararlı gelmeniz şart değil, bir sorunuz varsa cevap vermeye hazırız. Ne olursa olsun, yeter ki ihmal etmeyin!" dedi..
kocaelihaberi

Sağlık Bakanlığının açıkladığı verilere göer Türkiye'de son 24 saatte 24 bin 114 yeni vaka tespit edildi, 186 kişi hayatını kaybetti..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşı için gençlere yaptığı çağrıda "HERKESİN HUZURUNDA gençlerimize çağrıda bulunmak istiyorum: Yarın yeni bir hafta başlıyor. Sizleri, aşılarınızı olmak üzere sağlık kurumlarımıza bekliyoruz. Aşı olmaya kararlı gelmeniz şart değil, bir sorunuz varsa cevap vermeye hazırız. Ne olursa olsun, yeter ki ihmal etmeyin!" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.