İŞTE AK PARTİ KOCAELİ’NİN EN GÜÇLÜ LOBİSİ

Siyaset 18.07.2024 - 09:32, Güncelleme: 18.07.2024 - 09:32
 

İŞTE AK PARTİ KOCAELİ’NİN EN GÜÇLÜ LOBİSİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli içinde kuruluşundan bugüne değin değişik güç birlikteliklerinin bulunduğu ve bunlarında lobi çalışmalarının hep var olduğu biliniyor. İşte o birlikteliklerin başında “İlçe Başkanları Birlikteliği” gelir.. Ak Kocaeli İlçe Teşkilatlarında başkan olarak görev almış isimlerin oluşturduğu bu birlikte eski ilçe başkanları aktif olarak yer alırken, mevcut ilçe başkanlarının ise dışardan tam destek verdiği biliniyor.. Bugüne kadar kendi içlerinden ilçe belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları ve Belediyelerde müdürler çıkaran bu birlik, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanları Mehmet Ali Okur ve Av. Cemalettin Kaflı’yı da milletvekili olarak TBMM’ye gönderme başarısı elde etmişti.. İşte o eski ilçe başkanlarından bugün itibari ile de Muzaffer Bıyık Darıca, Mustafa Kocaman Kartepe, Bünyamin Çitçi Çayırova, Şener Söğüt Körfez ve Erol Ölmez’de Kandıra ilçe belediye başkanlığı görevlerinde bulunurken, Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ise Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekilliği görevine getirildi..  Eski İzmit ilçe başkanı Muharrem Tutuş ile Derince eski ilçe başkanı İbrahim Şirin ise  Ak Parti tarafından, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı gösterilmiş ama seçimi kazanamamışlardı..     Ak Parti Gebze eski ilçe başkanları uzun yıllardan beri sürdürdükleri geleneksel akşam yemeği buluşmalarını dün akşam Kartepe eski ilçe başkanı Hasan Kandaz ve belediye başkanı Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiler.. Gebze Bölgesinden Gebze eski ilçe başkanı Hasan soba, Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova eski ilçe başkanları Zafer Kılıç ve Servet Günay ve Dilovası eski ilçe başkanı Osman Akbulut’un da katılım sağladığı buluşma akşam yemeği eşliğindeki keyifli sohbet ile son bulurken, günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli içinde kuruluşundan bugüne değin değişik güç birlikteliklerinin bulunduğu ve bunlarında lobi çalışmalarının hep var olduğu biliniyor. İşte o birlikteliklerin başında “İlçe Başkanları Birlikteliği” gelir..

Ak Kocaeli İlçe Teşkilatlarında başkan olarak görev almış isimlerin oluşturduğu bu birlikte eski ilçe başkanları aktif olarak yer alırken, mevcut ilçe başkanlarının ise dışardan tam destek verdiği biliniyor..

Bugüne kadar kendi içlerinden ilçe belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları ve Belediyelerde müdürler çıkaran bu birlik, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanları Mehmet Ali Okur ve Av. Cemalettin Kaflı’yı da milletvekili olarak TBMM’ye gönderme başarısı elde etmişti..

İşte o eski ilçe başkanlarından bugün itibari ile de Muzaffer Bıyık Darıca, Mustafa Kocaman Kartepe, Bünyamin Çitçi Çayırova, Şener Söğüt Körfez ve Erol Ölmez’de Kandıra ilçe belediye başkanlığı görevlerinde bulunurken, Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ise Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekilliği görevine getirildi.. 

Eski İzmit ilçe başkanı Muharrem Tutuş ile Derince eski ilçe başkanı İbrahim Şirin ise  Ak Parti tarafından, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı gösterilmiş ama seçimi kazanamamışlardı..    

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanları uzun yıllardan beri sürdürdükleri geleneksel akşam yemeği buluşmalarını dün akşam Kartepe eski ilçe başkanı Hasan Kandaz ve belediye başkanı Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiler..

Gebze Bölgesinden Gebze eski ilçe başkanı Hasan soba, Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova eski ilçe başkanları Zafer Kılıç ve Servet Günay ve Dilovası eski ilçe başkanı Osman Akbulut’un da katılım sağladığı buluşma akşam yemeği eşliğindeki keyifli sohbet ile son bulurken, günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.