İSMAİL KARA GEBZE KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE VEDA EDİYOR

İlçeler 15.07.2024 - 05:28, Güncelleme: 15.07.2024 - 06:40
 

İSMAİL KARA GEBZE KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE VEDA EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara 16 Temmuz 2024 Salı günü itibari ile emekliye ayrılıyor.. 2025 yılında Gebze'ye Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü olarak atanan İsmail Kara, Gebze'de bu görevi başarılı bir şekilde tam 19 yıl sürdürdükten sonra emekliye ayrılmaya karar verdi.. Gebze Kaymakamları Yıldırım Uçar, Salih Karabulut ve Mehmet Emin Avcı'dan sonra yeni kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ile de çalışmış olan İsmail Kara bu 19 yıllık süre içinde hem kamu bürokrasisi, hem Sivil Toplum Kuruluşları ve hem de Gebzelilerin takdirini kazanmıştı..        Kocaeli Haberi gazetesi olarak İsmail Kara'ya emeklilik yaşamında sağlık ve huzur dolu günler diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara 16 Temmuz 2024 Salı günü itibari ile emekliye ayrılıyor..

2025 yılında Gebze'ye Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü olarak atanan İsmail Kara, Gebze'de bu görevi başarılı bir şekilde tam 19 yıl sürdürdükten sonra emekliye ayrılmaya karar verdi..

Gebze Kaymakamları Yıldırım Uçar, Salih Karabulut ve Mehmet Emin Avcı'dan sonra yeni kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ile de çalışmış olan İsmail Kara bu 19 yıllık süre içinde hem kamu bürokrasisi, hem Sivil Toplum Kuruluşları ve hem de Gebzelilerin takdirini kazanmıştı..       

Kocaeli Haberi gazetesi olarak İsmail Kara'ya emeklilik yaşamında sağlık ve huzur dolu günler diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.