VALİ AKTAŞ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINI KABUL ETTİ

Siyaset 15.02.2025 - 07:46, Güncelleme: 15.02.2025 - 07:46
 

VALİ AKTAŞ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINI KABUL ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Vali Aktaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve Yeni Yönetimini Kabul Etti AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak beraberindeki yeni yönetimi ile birlikte Vali İlhami Aktaş’a ziyarette bulundular. Vali Aktaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
KOCAELİ HABERİ

Vali Aktaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve Yeni Yönetimini Kabul Etti

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak beraberindeki yeni yönetimi ile birlikte Vali İlhami Aktaş’a ziyarette bulundular. Vali Aktaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.