BAŞKAN TALUS'UN GEBZE SIKINTISI KONGRE TARİHİNİ UZATTIRDI

Siyaset 24.10.2024 - 19:44, Güncelleme: 24.10.2024 - 19:44
 

BAŞKAN TALUS'UN GEBZE SIKINTISI KONGRE TARİHİNİ UZATTIRDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, 19 Ekim 2024 tarihinde  Kartepe ilçesinde başlattığı ilçe kongreleri sürecini, Darıca’da da tek başkan adayı ve tek liste formulü ile devam ettirdi.. İlçe kongrelerine 26 Ekim Cumartesi günü Gölcük ve 27 Ekim Pazar günü de Körfez ilçeleriyle devam edecek olan Kocaeli İl Teşkilatıdan bugün kongre takviminde bir değişikliğe gidildiği haberi geldi.. İl başkanı Şahin Talus tarafından daha önce 30 Kasım 2024 olarak açıklanan İzmit İlçe Kongresi, 9 Kasım’a alınırken, 9 Kasım 2024 olarak açıklanan Gebze İlçe Kongresi ise 30 Kasım 2024 Cumartesi gününe uzatıldı.. Kocaeli siyaset kulislerinde bu değişiklik "Bütün ilçe kongrelerini, kendilerinin teklifi ve genel merkezin onayladığı tek aday tek liste formülü ile gerçekleştirmeyi planlayan, il başkanı Şahin Talus, Gebze'de ki parti içi muhalif seslerin bir araya glerek ortak aday belirleme çabaları karşısında zorlandı ve zaman kazanmak için Gebze kongresini 36 gün sonraya uzattı" şeklinde yorumlandı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, 19 Ekim 2024 tarihinde  Kartepe ilçesinde başlattığı ilçe kongreleri sürecini, Darıca’da da tek başkan adayı ve tek liste formulü ile devam ettirdi..

İlçe kongrelerine 26 Ekim Cumartesi günü Gölcük ve 27 Ekim Pazar günü de Körfez ilçeleriyle devam edecek olan Kocaeli İl Teşkilatıdan bugün kongre takviminde bir değişikliğe gidildiği haberi geldi..

İl başkanı Şahin Talus tarafından daha önce 30 Kasım 2024 olarak açıklanan İzmit İlçe Kongresi, 9 Kasım’a alınırken, 9 Kasım 2024 olarak açıklanan Gebze İlçe Kongresi ise 30 Kasım 2024 Cumartesi gününe uzatıldı..

Kocaeli siyaset kulislerinde bu değişiklik "Bütün ilçe kongrelerini, kendilerinin teklifi ve genel merkezin onayladığı tek aday tek liste formülü ile gerçekleştirmeyi planlayan, il başkanı Şahin Talus, Gebze'de ki parti içi muhalif seslerin bir araya glerek ortak aday belirleme çabaları karşısında zorlandı ve zaman kazanmak için Gebze kongresini 36 gün sonraya uzattı" şeklinde yorumlandı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.