VALİ AKTAŞ ERZURUMLU HEMŞERİLERİ İLE BULUŞTU

Güncel 24.10.2024 - 10:12, Güncelleme: 24.10.2024 - 10:12
 

VALİ AKTAŞ ERZURUMLU HEMŞERİLERİ İLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş dün Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti..  Vali İlhami Aktaş ile Erzurum'dan hemşeri olan Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar kendisinin de dahil olduğu bu ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Her daim olduğu gibi bugünde değerli hemşehrimizle bir aradayız. Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş, Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt, Darıca Belediye Başkan yardımcımız Abdullatif Özkan ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte; (KEDFE) Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu'nu ziyaret ederek #Dadaş hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Misafirperverliği için Federasyon Başkanımız Tekin Dursun ve yönetimine teşekkür ediyorum."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş dün Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti.. 

Vali İlhami Aktaş ile Erzurum'dan hemşeri olan Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar kendisinin de dahil olduğu bu ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"Her daim olduğu gibi bugünde değerli hemşehrimizle bir aradayız. Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş, Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt, Darıca Belediye Başkan yardımcımız Abdullatif Özkan ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte; (KEDFE) Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu'nu ziyaret ederek #Dadaş hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Misafirperverliği için Federasyon Başkanımız Tekin Dursun ve yönetimine teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.