CHP GEBZE BAŞKANI GÖKHAN ORHAN MİLLETVEKİLLİĞİNE Mİ HAZIRLANIYOR?

Siyaset 22.10.2024 - 06:35, Güncelleme: 22.10.2024 - 12:15
 

CHP GEBZE BAŞKANI GÖKHAN ORHAN MİLLETVEKİLLİĞİNE Mİ HAZIRLANIYOR?

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel başkanı Özgür Özel’in, Ak Parti iktidarına “Gelin 2025 Kasım’ında erken seçime gidelim” çağrısı üzerine CHP milletvekillerinde gözle görülür derecede bir hareketlilik gözlemlenmeye başladı.. CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun özgür Yıldızlı, Nail çiler ve Muhip Kanko’nun, Ankara’dan sık sık seçim bölgeleri Kocaeli’ye gelmeleri ve yaptıkları ziyaret sayılarındaki artışlar dikkat çekerken, Kocaeli’de ki bir dikkat çeken isim de CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve arttırdığı saha performansı oldu.. Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan geçtiğimiz hafta Gebze'nin köylerini ve mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek, mahallelerinin sorunları ile ilgili bilgi aldı. Gebzespor’un maçlarını hiç kaçırmayarak her maçta protokol tribününde yerni alarak Gebzespor’a destek vererek taraftarları selamlayan Gökhan Orhan, ilçede yeni faaliyete giren yeni iş yerleri açılışlarınada katılarak kurdele kesmeyi de ihmal etmiyor.. CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan dün akşamda Darıca’ya inerek, CHP Darıca ilçe başkanı Hüseyin Cihat Özaltan ile birlikte, Epilepsi Yaşam Derneği  Başkanı Ersin Başaran ve ekibinin düzenlediği “epilepsi ile yaşam ve farkındalık” programına katıldı.. Gökhan Orhan’ın göz dolduran bu saha performansı, siyaset kulislerinde “Gökhan Orhan yapılacak olan ilk genel seçimde CHP Kocaeli Milletvekili adaylığına hazırlanıyor” şeklinde yankılanırken, genç yaşında siyasete atılması ve üstlenmiş olduğu CHP Gençlik kolları başkanlığı görevinden beri kesintisiz olarak sosyal demokrasi mücadelesi içerisinde bulunmasından dolayı “Gökhan Orhan’a milletvekilliği yakışır” değerlendirmelerinde bulunuluyor..   
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel başkanı Özgür Özel’in, Ak Parti iktidarına “Gelin 2025 Kasım’ında erken seçime gidelim” çağrısı üzerine CHP milletvekillerinde gözle görülür derecede bir hareketlilik gözlemlenmeye başladı..

CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun özgür Yıldızlı, Nail çiler ve Muhip Kanko’nun, Ankara’dan sık sık seçim bölgeleri Kocaeli’ye gelmeleri ve yaptıkları ziyaret sayılarındaki artışlar dikkat çekerken, Kocaeli’de ki bir dikkat çeken isim de CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve arttırdığı saha performansı oldu..

Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan geçtiğimiz hafta Gebze'nin köylerini ve mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek, mahallelerinin sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Gebzespor’un maçlarını hiç kaçırmayarak her maçta protokol tribününde yerni alarak Gebzespor’a destek vererek taraftarları selamlayan Gökhan Orhan, ilçede yeni faaliyete giren yeni iş yerleri açılışlarınada katılarak kurdele kesmeyi de ihmal etmiyor..

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan dün akşamda Darıca’ya inerek, CHP Darıca ilçe başkanı Hüseyin Cihat Özaltan ile birlikte, Epilepsi Yaşam Derneği  Başkanı Ersin Başaran ve ekibinin düzenlediği “epilepsi ile yaşam ve farkındalık” programına katıldı..

Gökhan Orhan’ın göz dolduran bu saha performansı, siyaset kulislerinde “Gökhan Orhan yapılacak olan ilk genel seçimde CHP Kocaeli Milletvekili adaylığına hazırlanıyor” şeklinde yankılanırken, genç yaşında siyasete atılması ve üstlenmiş olduğu CHP Gençlik kolları başkanlığı görevinden beri kesintisiz olarak sosyal demokrasi mücadelesi içerisinde bulunmasından dolayı “Gökhan Orhan’a milletvekilliği yakışır” değerlendirmelerinde bulunuluyor..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.