KARAOSMANOĞLU AİLESİNİN ACI KAYBI

Yaşam 21.10.2024 - 23:58, Güncelleme: 21.10.2024 - 23:58
 

KARAOSMANOĞLU AİLESİNİN ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir önceki dönem Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kmau Etik Kurumu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu’nun halası Fazilet Aslantaş vefat etti. Fazilet Aslantaş'ın cenazesi 22 Ekim 2024 Salı günü Yuvacık Merkez Camii’nden öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından kaldırılarak Yuvacık mezarlığına defnedilecektir. Kocaeli haberi gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet acılı ailsesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir önceki dönem Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kmau Etik Kurumu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu’nun halası Fazilet Aslantaş vefat etti.

Fazilet Aslantaş'ın cenazesi 22 Ekim 2024 Salı günü Yuvacık Merkez Camii’nden öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından kaldırılarak Yuvacık mezarlığına defnedilecektir.

Kocaeli haberi gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet acılı ailsesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.