Dilovası Yahya Efendi Külliyesinin temeli belediye başkanları ile atıldı

İlçeler 20.10.2024 - 11:26, Güncelleme: 20.10.2024 - 11:26
 

Dilovası Yahya Efendi Külliyesinin temeli belediye başkanları ile atıldı

KOCAELİ HABERİ
Buhara İlim ve Hizmet Vakfı'nın Kocaeli ili Dilovası ilçesinde inşa etmeyi planladığı Yahya Efendi Külliyesi projesinin temeli atıldı.. Yahya Efendi Külliyesi projesinin temel atma törenine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık iile birlikte katılan Dilovası Belediye Başkan yardımcısı Necati Temiz o anları sosyal medyadan "Yahya Efendi külliyesi temel atma törenine Dilovası belediyesi ve belediye başkanımız adına katılım sağladık külliyenin ülkemize ve millete hayırlı olmasını Cenabı Haktan niyaz ederim." sözleri ile paylaştı.. Buhara İlim Hizmet Vakfı, 1993 tarihinde kurulmuş olup, İstanbul Çamlıca'da faaliyet göstermektedir.
KOCAELİ HABERİ

Buhara İlim ve Hizmet Vakfı'nın Kocaeli ili Dilovası ilçesinde inşa etmeyi planladığı Yahya Efendi Külliyesi projesinin temeli atıldı..

Yahya Efendi Külliyesi projesinin temel atma törenine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık iile birlikte katılan Dilovası Belediye Başkan yardımcısı Necati Temiz o anları sosyal medyadan "Yahya Efendi külliyesi temel atma törenine Dilovası belediyesi ve belediye başkanımız adına katılım sağladık külliyenin ülkemize ve millete hayırlı olmasını Cenabı Haktan niyaz ederim." sözleri ile paylaştı..

Buhara İlim Hizmet Vakfı, 1993 tarihinde kurulmuş olup, İstanbul Çamlıca'da faaliyet göstermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.