RECEP KAYA AK PARTİ MARMARA KORDİNATÖRÜNÜN DÜĞÜNÜNDE

Siyaset 20.10.2024 - 04:39, Güncelleme: 20.10.2024 - 04:39
 

RECEP KAYA AK PARTİ MARMARA KORDİNATÖRÜNÜN DÜĞÜNÜNDE

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’ın kızı Hanne Sera Dalkılıç ve Sercan Şimşek, yaşamlarını birleştirdiler.. Hanne Sera Dalkılıç ile Sercan Şimşek’in nikah töreni, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’ın kıydığı nikahla gerçekleşti. Düğün törenini başta İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski Başbakan Binali Yıldırım ve  TBMM eski başkanı Mustafa Ateşe olmak üzere AK Parti’nin üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'da düğüne katılarak, bu özel günde çifti yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu, yaşam boyu saadetler dilekklerini iletti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’ın kızı Hanne Sera Dalkılıç ve Sercan Şimşek, yaşamlarını birleştirdiler..

Hanne Sera Dalkılıç ile Sercan Şimşek’in nikah töreni, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’ın kıydığı nikahla gerçekleşti. Düğün törenini başta İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski Başbakan Binali Yıldırım ve  TBMM eski başkanı Mustafa Ateşe olmak üzere AK Parti’nin üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti.

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'da düğüne katılarak, bu özel günde çifti yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu, yaşam boyu saadetler dilekklerini iletti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.