HURŞİT GÜNEŞ'İ GÜNEYDOĞU'YA CHP Mİ GÖNDERDİ?

Siyaset 19.10.2024 - 06:10, Güncelleme: 19.10.2024 - 06:16
 

HURŞİT GÜNEŞ'İ GÜNEYDOĞU'YA CHP Mİ GÖNDERDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP'nin Kocaeli Kandıralı eski milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş gittiği Güneydoğu'da, 48 saat içinde Muş, Van, Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari'de bir dizi ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirdi.. Hurşit Güneş'in Güneydoğu'ya CHP Genel Merkezi tarafından parti görevi için mi gönderildiği yoksa kendi insiyatifi ile gerçekleştirdiği bir seyehat mi olduğu henüz bilinmezken, Güneş bu ziyaretlerini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Yüksekova’da eski Milletvekili Esat Canan’ın evinde konuğu olduk. Siyasal gündem ve süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Parlamenter demokrasiye geçişe ilişkin diğer siyasal partilerle ilgili bilgiler aldık."  "Gece geç saatlerde CHP il merkezinde il başkanımız ve yönetimle görüşmeyi de gerçekleştirdik."  "Şimdi Şırnaktayız. Buradan yol Mardin ve Diyarbakır." "Van CHP örgütünü ziyaret ettik ve yol arkadaşlarımızla çok verimli değerlendirmelerde bulunduk. Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan’ı ziyaret ettik ve Van için başarılı hizmetler yapmasını diledik." "Dün gece geç saatlere kadar bizi Hakkari’de bekleyen İl Başkanımız Suzan Çakırbeyli ile de siyasal değerlendirmeler yaptık. Onlar da parlamenter sistemi talep ediyorlar." "Diyarbakır Barosunun yeni seçilen  başkanı Abdülkadir Güleç ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar diledik. Kendilerine ancak parlementer demokrasiye derhal geçerek toplumsal sorunları aşabilmenin zeminini yaratabileceğini aktardık." "Dün Şırnak CHP il örgütü ziyaretimizde il Başkanımız Sait Namdar’dan yerel seçimlerdeki olumlu performans hakkında bilgi aldık. Nasıl bir strateji çizilmesi gerektiği konusunda değerlendirmeler yaptık ve parlamenter sisteme dönüş hakkındaki desteklerinden çok mutlu olduk…" "Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak’ı ziyaret ederek başarılar diledik ve parlementer sistem olmadan ülkeye ne siyasal, ne ekonomik istikrar, ne de refah gelmeyeceğini belirttik."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP'nin Kocaeli Kandıralı eski milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş gittiği Güneydoğu'da, 48 saat içinde Muş, Van, Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari'de bir dizi ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirdi..

Hurşit Güneş'in Güneydoğu'ya CHP Genel Merkezi tarafından parti görevi için mi gönderildiği yoksa kendi insiyatifi ile gerçekleştirdiği bir seyehat mi olduğu henüz bilinmezken, Güneş bu ziyaretlerini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
"Yüksekova’da eski Milletvekili Esat Canan’ın evinde konuğu olduk. Siyasal gündem ve süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Parlamenter demokrasiye geçişe ilişkin diğer siyasal partilerle ilgili bilgiler aldık." 

"Gece geç saatlerde CHP il merkezinde il başkanımız ve yönetimle görüşmeyi de gerçekleştirdik." 

"Şimdi Şırnaktayız. Buradan yol Mardin ve Diyarbakır."

"Van CHP örgütünü ziyaret ettik ve yol arkadaşlarımızla çok verimli değerlendirmelerde bulunduk. Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan’ı ziyaret ettik ve Van için başarılı hizmetler yapmasını diledik."

"Dün gece geç saatlere kadar bizi Hakkari’de bekleyen İl Başkanımız Suzan Çakırbeyli ile de siyasal değerlendirmeler yaptık. Onlar da parlamenter sistemi talep ediyorlar."

"Diyarbakır Barosunun yeni seçilen  başkanı Abdülkadir Güleç ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar diledik. Kendilerine ancak parlementer demokrasiye derhal geçerek toplumsal sorunları aşabilmenin zeminini yaratabileceğini aktardık."

"Dün Şırnak CHP il örgütü ziyaretimizde il Başkanımız Sait Namdar’dan yerel seçimlerdeki olumlu performans hakkında bilgi aldık. Nasıl bir strateji çizilmesi gerektiği konusunda değerlendirmeler yaptık ve parlamenter sisteme dönüş hakkındaki desteklerinden çok mutlu olduk…"

"Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak’ı ziyaret ederek başarılar diledik ve parlementer sistem olmadan ülkeye ne siyasal, ne ekonomik istikrar, ne de refah gelmeyeceğini belirttik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.