DİLOVASI'NDA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Eğitim-Kültür-Sanat 18.10.2024 - 10:08, Güncelleme: 18.10.2024 - 10:08
 

DİLOVASI'NDA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

KOCAELİ HABERİ
Başta yaz tatillerinde okul müdürleri ve öğrtemnleri ile birlikte kendi elleri okullarına boya ve badan yapmak olmak üzere çok sayıda farklı çalışma ve etkinliklerle eğitim yaşamlarına renk ve kalite katan çalışmalara imza attığı için Çayırovalıların sevgi ve takdirini kazanan Azmi Tunç, 16 Ocak 2013 tarihinde başladığı Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, 28 Ağustos 2024 tarihinde Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmıştı.. Dilovası'na ve İlçe Milli Eğitimine de çok çabuk adapte olan Azmi Tunç, ilçedeki ilk farklı etkinlik haberini sosyal medyadan "Dilovası'nda öğretmenlerimiz ile bir konser verelim diyoruz. Dilovası Öğretmenleri Sanat ve Müzik topluluğu kulakların pasını silmek için kolları sıvadı bile. Şimdiden bekleriz." sözleri ile paylaşarak, Dilovalıları etkinliklerine davet etti..
KOCAELİ HABERİ

Başta yaz tatillerinde okul müdürleri ve öğrtemnleri ile birlikte kendi elleri okullarına boya ve badan yapmak olmak üzere çok sayıda farklı çalışma ve etkinliklerle eğitim yaşamlarına renk ve kalite katan çalışmalara imza attığı için Çayırovalıların sevgi ve takdirini kazanan Azmi Tunç, 16 Ocak 2013 tarihinde başladığı Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, 28 Ağustos 2024 tarihinde Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmıştı..

Dilovası'na ve İlçe Milli Eğitimine de çok çabuk adapte olan Azmi Tunç, ilçedeki ilk farklı etkinlik haberini sosyal medyadan "Dilovası'nda öğretmenlerimiz ile bir konser verelim diyoruz. Dilovası Öğretmenleri Sanat ve Müzik topluluğu kulakların pasını silmek için kolları sıvadı bile. Şimdiden bekleriz." sözleri ile paylaşarak, Dilovalıları etkinliklerine davet etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.