GTO MECLİSİNİN KONUĞU KOÜ REKTÖRÜ PROF. DR. NUH ZAFER CANTÜRK OLDU

Güncel 17.10.2024 - 21:01, Güncelleme: 17.10.2024 - 21:01
 

GTO MECLİSİNİN KONUĞU KOÜ REKTÖRÜ PROF. DR. NUH ZAFER CANTÜRK OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun başkanlığında ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün katılımıyla gerçekleşti. Aylık faaliyetler ve yapılan çalışmalara değinilen toplantıda "Gebze Ticaret Odası, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi işbirliği ile ülkemizin iktisadi hayatının merkezinde bulunan bir bölgede, 25 bini aşkın üyelerimizin ticaretlerinin, üretimlerinin gelişimine katkı sunacağını düşündüğümüz girişim ve iş birliği faaliyetlerine çalışma arkadaşlarımızla birlikte yetkilerimiz dahilinde destek verme gayretindeyiz. Bu konunun en etkili ve yetkili makamında bulunan çok kıymetli hocamız Sn. Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün katılımı ile gerçekleşen bu meclis toplantımızın hedefimizin gerçekleşmesi için büyük bir katkı sunacaktır" vurgusu yapıldı.. Meclis Başkanı Şerifalioğlu ve GTO Başkanı Aslantaş'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk üniversite sanayi işbirliği ile ilgili bir sunum yaparak, meclis ve meslek komite üyelerimizi bilgilendirdi.  Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu,  20-26 Ekim 2024 ve 02-11 Kasım 2024 tarihleri arasında Amerika'ya yine iki ayrı seyhat gerçekleştireceklerini açıkladı.  Şerifalioğlu GTO Meclis toplantısında konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Gebze Ticaret Odası üyeleriyle 20-26 Ekim tarihleri arasında Amerika’dayız. Gerçekleştirilecek olan programın detaylarını paylaşacağız. Bu ziyaretimizde ticari görüşmeler olacak. Hangi sektörlerin bu gezide olacağı bildirildi. Hepinizi bu ticari geziye bekliyoruz. Orada yapacağımız görüşmelerde bir firmamızın dahi bir liralık mal satması bizler için bir başarı demektir” dedi.. Toplantı günün anısına hediye takdimi ile son buldu.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun başkanlığında ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün katılımıyla gerçekleşti.

Aylık faaliyetler ve yapılan çalışmalara değinilen toplantıda "Gebze Ticaret Odası, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi işbirliği ile ülkemizin iktisadi hayatının merkezinde bulunan bir bölgede, 25 bini aşkın üyelerimizin ticaretlerinin, üretimlerinin gelişimine katkı sunacağını düşündüğümüz girişim ve iş birliği faaliyetlerine çalışma arkadaşlarımızla birlikte yetkilerimiz dahilinde destek verme gayretindeyiz. Bu konunun en etkili ve yetkili makamında bulunan çok kıymetli hocamız Sn. Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün katılımı ile gerçekleşen bu meclis toplantımızın hedefimizin gerçekleşmesi için büyük bir katkı sunacaktır" vurgusu yapıldı..

Meclis Başkanı Şerifalioğlu ve GTO Başkanı Aslantaş'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk üniversite sanayi işbirliği ile ilgili bir sunum yaparak, meclis ve meslek komite üyelerimizi bilgilendirdi. 

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu,  20-26 Ekim 2024 ve 02-11 Kasım 2024 tarihleri arasında Amerika'ya yine iki ayrı seyhat gerçekleştireceklerini açıkladı. 

Şerifalioğlu GTO Meclis toplantısında konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Gebze Ticaret Odası üyeleriyle 20-26 Ekim tarihleri arasında Amerika’dayız. Gerçekleştirilecek olan programın detaylarını paylaşacağız. Bu ziyaretimizde ticari görüşmeler olacak. Hangi sektörlerin bu gezide olacağı bildirildi. Hepinizi bu ticari geziye bekliyoruz. Orada yapacağımız görüşmelerde bir firmamızın dahi bir liralık mal satması bizler için bir başarı demektir” dedi..

Toplantı günün anısına hediye takdimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.