İŞTE ÇAYIROVA KENT MEYDANI PROJESİNDEN GERİYE KALANLAR!

Siyaset 16.10.2024 - 16:05, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:05
 

İŞTE ÇAYIROVA KENT MEYDANI PROJESİNDEN GERİYE KALANLAR!

KOCAELİ HABERİ
2014-2019 yılları arasında görev yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından projelendirilip ihale ve inşa aşamasına getirilen Çayırova Kent Meydanı İnşaatı, 2019 yılında belediye başkanı seçilen Bünyamin Çiftçi'nin 5.5 yıllık döneminde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteğine rağmen bir mesafe kaydedemedi ve gelinen noktada inşa işi durdu..  İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis üyesi İlhami Bayrak, Çayırova Kent Meydanı İnşaatındaki son durumu fotoğrafları ile sosyal medyadan şu ifadlerle paylaştı; ÇAYIROVA’YI SEVİNCE! Kent meydanın da HUMMALI :)) çalışma. Konkordato ilan eden Kent meydanı Mütahit ‘i firma pılısını ,pırtısını toplayıp hastahane inşaatında olduğu gibi sahada nesi var nesi yok yükledi gidiyor. Çayırovalılara kalan Birilerine aktarılan vergilerimiz. Hesabı verilemeyen harcamalar.. Din iman edebiyatı..
KOCAELİ HABERİ

2014-2019 yılları arasında görev yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından projelendirilip ihale ve inşa aşamasına getirilen Çayırova Kent Meydanı İnşaatı, 2019 yılında belediye başkanı seçilen Bünyamin Çiftçi'nin 5.5 yıllık döneminde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteğine rağmen bir mesafe kaydedemedi ve gelinen noktada inşa işi durdu.. 

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis üyesi İlhami Bayrak, Çayırova Kent Meydanı İnşaatındaki son durumu fotoğrafları ile sosyal medyadan şu ifadlerle paylaştı;

ÇAYIROVA’YI SEVİNCE!
Kent meydanın da HUMMALI :)) çalışma.
Konkordato ilan eden Kent meydanı Mütahit ‘i firma pılısını ,pırtısını toplayıp hastahane inşaatında olduğu gibi sahada nesi var nesi yok yükledi gidiyor.
Çayırovalılara kalan
Birilerine aktarılan vergilerimiz.
Hesabı verilemeyen harcamalar..
Din iman edebiyatı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.