Bakan Kacır 14 Ekim Dünya Standartlar Günü ve TSE 70. Yıl Programı için Gebze'ye geldi

Güncel 14.10.2024 - 14:31, Güncelleme: 14.10.2024 - 14:31
 

Bakan Kacır 14 Ekim Dünya Standartlar Günü ve TSE 70. Yıl Programı için Gebze'ye geldi

KOCAELİ HABERİ
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 14 Ekim Dünya Standartlar Günü ve TSE 70. Yıl programı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla gerçekleştirildi.  Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilen programa; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır ve Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin, ISO Başkanı Dr. Sung Hwan Cho, Akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.  Türk Standartları Enstitüsü (TSE)’nin tanıtım film gösterimi ile başlayan program Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin, ISO Başkanı Dr. Sung Hwan Cho ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’ın ise günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları ile devam etti.  Konuşmaların ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır ve Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin tarafından TSE’den 45 yıl ve üzerinde ürün uygunluk belgesi sahibi olan 5 kuruluşa ödülleri verildi.  Ödül töreni ve toplu fotoğraf çekimi sonrası 14 Ekim Dünya Standartlar Günü programı; TSE Genel Sekreteri Aykut Kırbaş’ın moderatörlüğünde kendi alanında uzman kişilerin konuşmalarıyla devam etti. 
KOCAELİ HABERİ

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 14 Ekim Dünya Standartlar Günü ve TSE 70. Yıl programı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilen programa; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır ve Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin, ISO Başkanı Dr. Sung Hwan Cho, Akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. 

Türk Standartları Enstitüsü (TSE)’nin tanıtım film gösterimi ile başlayan program Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin, ISO Başkanı Dr. Sung Hwan Cho ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’ın ise günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları ile devam etti. 

Konuşmaların ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır ve Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin tarafından TSE’den 45 yıl ve üzerinde ürün uygunluk belgesi sahibi olan 5 kuruluşa ödülleri verildi. 

Ödül töreni ve toplu fotoğraf çekimi sonrası 14 Ekim Dünya Standartlar Günü programı; TSE Genel Sekreteri Aykut Kırbaş’ın moderatörlüğünde kendi alanında uzman kişilerin konuşmalarıyla devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.