HASAN SOBA'YI VEKİL GİBİ KARŞILADILAR

Siyaset 13.10.2024 - 17:53, Güncelleme: 13.10.2024 - 17:53
 

HASAN SOBA'YI VEKİL GİBİ KARŞILADILAR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı ve Gebze Belediye Meclis üyeliği görevlerinden sonra 2024 yerel seçimlerinin hemen akabinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirilen Hasan Soba bugün Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ile birlikte gittiği Rizeli hemşerilerinin piknik töreninde yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılandı.. Hasan Soba'ya gösterilen bu ilgi "Rizeliler ilk genel seçimde hemşerileri Hasan Soba'yı milletvekili olarak görmek istiyor" dedirtirken, Hasan Soba o mutlu ve keyifli anlarını sosyal medyadan şu ifadelerle payulaştı; "Rize İkizdere Gürdere Köyü Derneğimizin 25. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğu piknik şöleninde kıymetli hemşehrilerimle bir araya geldik. Gebze ilçe Başkanımız Sn. Recep Kaya ve yönetiminin de katılım sağladığı bu güzel organizasyonu düzenleyerek bizleri en güzel şekilde ağarlayan değerli dernek başkanımıza ve emeği geçen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlik, beraberliğimizin, sohbet ve muhabbetin arttığı bu güzel organizasyonların devamını diliyor, herkese güzel günler diliyorum."
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı ve Gebze Belediye Meclis üyeliği görevlerinden sonra 2024 yerel seçimlerinin hemen akabinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirilen Hasan Soba bugün Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ile birlikte gittiği Rizeli hemşerilerinin piknik töreninde yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılandı..

Hasan Soba'ya gösterilen bu ilgi "Rizeliler ilk genel seçimde hemşerileri Hasan Soba'yı milletvekili olarak görmek istiyor" dedirtirken, Hasan Soba o mutlu ve keyifli anlarını sosyal medyadan şu ifadelerle payulaştı;

"Rize İkizdere Gürdere Köyü Derneğimizin 25. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğu piknik şöleninde kıymetli hemşehrilerimle bir araya geldik. Gebze ilçe Başkanımız Sn. Recep Kaya ve yönetiminin de katılım sağladığı bu güzel organizasyonu düzenleyerek bizleri en güzel şekilde ağarlayan değerli dernek başkanımıza ve emeği geçen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlik, beraberliğimizin, sohbet ve muhabbetin arttığı bu güzel organizasyonların devamını diliyor, herkese güzel günler diliyorum."
Bir 20 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.