KILIÇDAROĞLU ONLARA ''HODRİ MEYDAN'' ÇEKTİ

Siyaset 13.10.2024 - 14:21, Güncelleme: 13.10.2024 - 14:21
 

KILIÇDAROĞLU ONLARA ''HODRİ MEYDAN'' ÇEKTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, Anayas değişikliği adı altında ilk dört maddeyi değiştirerek bölünmez bütünlüğümüzü tehlikeye sokmaya niyetlenenlere "hodri meydan" çekti.. Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Hiç kimse bu topraklardaki Atatürkçü, Kuvvâcı ve Sevr'i parçalayıp atan kuvveti hafife almasın! Hilafet sevdalısı küçük bir grubun saraydan aldığı destekle, meydanlarda yaptıkları çağrı bizi rahatsız etmektedir. Karun olmuşlara meftun olanlar ve onların cahil cesaretleri de bizi rahatsız etmektedir. "Değiştirilmesi teklif dahi edilemez!" olan anayasanın maddesini tartışmaya açmak bölücülüktür. Sizin derdiniz anayasa falan değil. Derdiniz; ‘’Bölünmez bütünlüğümüzdür.’’ Derdiniz; ‘’Bayrağımız ve Bağımsızlığımızdır.’’ Bu ülkede değişecek tek bir şey vardır o da: ‘’Saray ve şürekasıdır.’’ Değiştirmek mi istiyorsunuz? Hodri Meydan!"
KOCAELİ HABERİ

CHP önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, Anayas değişikliği adı altında ilk dört maddeyi değiştirerek bölünmez bütünlüğümüzü tehlikeye sokmaya niyetlenenlere "hodri meydan" çekti..

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
"Hiç kimse bu topraklardaki Atatürkçü, Kuvvâcı ve Sevr'i parçalayıp atan kuvveti hafife almasın! Hilafet sevdalısı küçük bir grubun saraydan aldığı destekle, meydanlarda yaptıkları çağrı bizi rahatsız etmektedir. Karun olmuşlara meftun olanlar ve onların cahil cesaretleri de bizi rahatsız etmektedir. "Değiştirilmesi teklif dahi edilemez!" olan anayasanın maddesini tartışmaya açmak bölücülüktür. Sizin derdiniz anayasa falan değil. Derdiniz; ‘’Bölünmez bütünlüğümüzdür.’’ Derdiniz; ‘’Bayrağımız ve Bağımsızlığımızdır.’’ Bu ülkede değişecek tek bir şey vardır o da: ‘’Saray ve şürekasıdır.’’ Değiştirmek mi istiyorsunuz? Hodri Meydan!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.