NAİL ÇİLER KONUYU ADETA DERS VERİR GİBİ TANE TANE ANLATTI

Siyaset 10.10.2024 - 03:38, Güncelleme: 10.10.2024 - 03:43
 

NAİL ÇİLER KONUYU ADETA DERS VERİR GİBİ TANE TANE ANLATTI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli'nin öğretmen kökenli milletvekili Nail Çiler dün akşam TBMM Genel Kurulu’nda; Eğitimde yaşanan sorunlar ve Öğretmenlik Mesleği Kanunu 28. Maddesi üzerine kapsamlı ve tkili bir konuşma yaptı.. Hükümete "İktidar öğretmenlik mesleğinin saygınlığını yok etti. Oysa ki öğretmeni yaşat ki, insanları eğitsin" sözleri ile seslenen Nail Çiler "Öğretmenleri bakanlık yetiştirecekse eğitim fakülteleri neden var?" diye sordu.. İşte o konuşma
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli'nin öğretmen kökenli milletvekili Nail Çiler dün akşam TBMM Genel Kurulu’nda; Eğitimde yaşanan sorunlar ve Öğretmenlik Mesleği Kanunu 28. Maddesi üzerine kapsamlı ve tkili bir konuşma yaptı..

Hükümete "İktidar öğretmenlik mesleğinin saygınlığını yok etti. Oysa ki öğretmeni yaşat ki, insanları eğitsin" sözleri ile seslenen Nail Çiler "Öğretmenleri bakanlık yetiştirecekse eğitim fakülteleri neden var?" diye sordu..

İşte o konuşma

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.