BAŞKAN MALKOÇ GEBZE BELEDİYESİNDE

Güncel 08.10.2024 - 20:56, Güncelleme: 08.10.2024 - 20:56
 

BAŞKAN MALKOÇ GEBZE BELEDİYESİNDE

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesinde yetiştikten sonra 2017 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü olan Nagehan Malkoç, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Tahir Büyükakın tarafından Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine atanmıştı.. Nagehan Malkoç bugün beraberindeki heyete birlikte Gebze Belediyesine gelerek, belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile Kadın ve Aile Hizmetleri üzerine bir görüşme gerçekleştirdi...
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesinde yetiştikten sonra 2017 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü olan Nagehan Malkoç, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Tahir Büyükakın tarafından Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine atanmıştı..

Nagehan Malkoç bugün beraberindeki heyete birlikte Gebze Belediyesine gelerek, belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile Kadın ve Aile Hizmetleri üzerine bir görüşme gerçekleştirdi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.