HÜSEYİN MALKOÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 08.10.2024 - 14:51, Güncelleme: 08.10.2024 - 14:51
 

HÜSEYİN MALKOÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ
TRT Genel Müdürü yardımcısı Mustafa Malkoç ve Ak Parti Gebze kurucu ilçe yönetici yönetim kurulu üyesi Sebahahattin Malkoç'un  babaları Hüseyin Malkoç (87) vefat etti. Hüseyin Malkoç'un Cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Gebze İlyasbey caminde kılınan cenaze namazından sonra toprağa defnedildi. Aile büyükleri Hüseyin Malkoç'u kaybeden Malkoç ailesini bu acı gününde başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar, CHP gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve SP Gebze ilçe başkanı Erkan Vural olmak üzere çok sayıda dostları, arkadaşları, yakınları ve partililer yalnız bırakmayarak acılarını paylaşıp, taziyelerini bildirdiler.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Hüseyin malkoç'a Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

TRT Genel Müdürü yardımcısı Mustafa Malkoç ve Ak Parti Gebze kurucu ilçe yönetici yönetim kurulu üyesi Sebahahattin Malkoç'un  babaları Hüseyin Malkoç (87) vefat etti.

Hüseyin Malkoç'un Cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Gebze İlyasbey caminde kılınan cenaze namazından sonra toprağa defnedildi.

Aile büyükleri Hüseyin Malkoç'u kaybeden Malkoç ailesini bu acı gününde başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar, CHP gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve SP Gebze ilçe başkanı Erkan Vural olmak üzere çok sayıda dostları, arkadaşları, yakınları ve partililer yalnız bırakmayarak acılarını paylaşıp, taziyelerini bildirdiler..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Hüseyin malkoç'a Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.