GEBZELİLERDEN COŞKUN ÖZTÜRK'E HEMŞERİ DESTEĞİ

Siyaset 08.10.2024 - 09:34, Güncelleme: 08.10.2024 - 09:34
 

GEBZELİLERDEN COŞKUN ÖZTÜRK'E HEMŞERİ DESTEĞİ

KOCAELİ HABERİ
MHP'nin Kocaeli'de yeniden yapılanması kapsamında, MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine geçmiş dönemlerde MHP Kocaeli İl ve Gebze ilçe yönetim kurullarından görev yapmış olan Coşkun Öztürk atandı. Gebze'nin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan Coşkun Öztürk'ün başkanlığa atanmış olması Gebze'de memnuniyetle karşılandı..  Coşkun Öztürk'ün, MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanmasına en çok sevinen kesimlerden birisi de Gebze'nin yerlileri oldu. Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Seyran dün aralarında Kocaeli Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Mehmet Başaran, Ak Parti Gebze Belediye Meclsi üyeleri Hasan Özdemir, Hüseyin Önder ve Mustafa Demir ve Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı İsa Gül'ün de yer aldığı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebzeli hemşerileri Coşkun öztürk'ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dedilere ve başarı dileklerini ilettiler.
KOCAELİ HABERİ

MHP'nin Kocaeli'de yeniden yapılanması kapsamında, MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine geçmiş dönemlerde MHP Kocaeli İl ve Gebze ilçe yönetim kurullarından görev yapmış olan Coşkun Öztürk atandı. Gebze'nin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan Coşkun Öztürk'ün başkanlığa atanmış olması Gebze'de memnuniyetle karşılandı.. 

Coşkun Öztürk'ün, MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanmasına en çok sevinen kesimlerden birisi de Gebze'nin yerlileri oldu. Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Seyran dün aralarında Kocaeli Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Mehmet Başaran, Ak Parti Gebze Belediye Meclsi üyeleri Hasan Özdemir, Hüseyin Önder ve Mustafa Demir ve Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı İsa Gül'ün de yer aldığı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebzeli hemşerileri Coşkun öztürk'ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dedilere ve başarı dileklerini ilettiler.
Bir 11 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.