KOCAELİ'DE ''DEPREM'' TOPLANTISI

Güncel 07.10.2024 - 18:07, Güncelleme: 07.10.2024 - 18:07
 

KOCAELİ'DE ''DEPREM'' TOPLANTISI

KOCAELİ HABERİ
Deprem, Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı Vali İlhami Aktaş’ın Katılımlarıyla Başladı.. Türkiye Bilimler Akademisi tarafından, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Deprem, Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı Vali İlhami Aktaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Konferans salonunda düzenlenen programa Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Üniversite öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.  Protokol üyelerinin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başlayan Çalıştayın ilk oturumu kendi alanlarında uzman olan konuşmacıların sunumlarıyla başladı. 3 oturumdan oluşan ve Akademisyenler ışığında vatandaşlarımızın bilinçlenmesini amaçlayan çalıştay; genel değerlendirmelerin yapılması ile sona erecektir. Deprem riski altındaki bölgelerde şehirlerin güvenli, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir şekilde yeniden yapılandırılması amacıyla ilgili paydaşları bir araya getiren çalıştay, bilgi paylaşımını ve iş birliğini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.
KOCAELİ HABERİ

Deprem, Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı Vali İlhami Aktaş’ın Katılımlarıyla Başladı..

Türkiye Bilimler Akademisi tarafından, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Deprem, Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı Vali İlhami Aktaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Konferans salonunda düzenlenen programa Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Üniversite öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

Protokol üyelerinin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başlayan Çalıştayın ilk oturumu kendi alanlarında uzman olan konuşmacıların sunumlarıyla başladı. 3 oturumdan oluşan ve Akademisyenler ışığında vatandaşlarımızın bilinçlenmesini amaçlayan çalıştay; genel değerlendirmelerin yapılması ile sona erecektir.
Deprem riski altındaki bölgelerde şehirlerin güvenli, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir şekilde yeniden yapılandırılması amacıyla ilgili paydaşları bir araya getiren çalıştay, bilgi paylaşımını ve iş birliğini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.