BAŞKAN BIYIK GENÇLERİ KURA İLE GÖNDERDİ

Güncel 04.10.2024 - 23:51, Güncelleme: 04.10.2024 - 23:51
 

BAŞKAN BIYIK GENÇLERİ KURA İLE GÖNDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Adana'da düzenlenen ve 2-6 Ekim tarihleri arasında vatandaşlaraın gösterimine açık kalacak olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), üçüncü gününde de çok sayıda etkinlikle devam ediyor.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu akşam Ak Parti Darıac ilçe başkanı Köksal Şakar ile birlikte Darıca’lı gençleri TEKNOFEST2024 yolcu ettikten sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında "Çekilişle belirlediğimiz gençlerimizi Adana’da düzenlenen TEKNOFEST 2024’e uğurladık. Milli Teknoloji Hamlesi’ni gelecek nesillerimize aktarmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.. .
KOCAELİ HABERİ

Adana'da düzenlenen ve 2-6 Ekim tarihleri arasında vatandaşlaraın gösterimine açık kalacak olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), üçüncü gününde de çok sayıda etkinlikle devam ediyor..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu akşam Ak Parti Darıac ilçe başkanı Köksal Şakar ile birlikte Darıca’lı gençleri TEKNOFEST2024 yolcu ettikten sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında "Çekilişle belirlediğimiz gençlerimizi Adana’da düzenlenen TEKNOFEST 2024’e uğurladık. Milli Teknoloji Hamlesi’ni gelecek nesillerimize aktarmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi..

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.