AK PARTİ O İLÇEDE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

Siyaset 02.10.2024 - 04:47, Güncelleme: 02.10.2024 - 04:47
 

AK PARTİ O İLÇEDE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 19 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Kartepe ilçe kongresinde mevcut Başkan Sadık Yılmaz ile yola devam etmeyecklerini ve başka bir ilçe başkan adayı göstereceklerini geçtiğimiz gün açıklamıştı.. Şahin Talus dün Ak Parti Kartepe İlçe Başkan adayını belirlemek için Kartepe İlçe Teşkilatından bir temayül yoklaması yaptırdı ve yoklamanın tamamlanması sonrasında soyal medyadan şu açıklamayı paylaştı; "Kartepe İlçe Başkanlığı için bu sabahtan itibaren başladığımız temayül yoklamamızı Genel Merkez İl Koordinatörümüz Ekrem Görçeker ile birlikte tamamladık. Partimize kuruluşundan bugüne hizmet veren değerli istişare kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, temayüle büyük ilgi gösteren teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz."
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 19 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Kartepe ilçe kongresinde mevcut Başkan Sadık Yılmaz ile yola devam etmeyecklerini ve başka bir ilçe başkan adayı göstereceklerini geçtiğimiz gün açıklamıştı..

Şahin Talus dün Ak Parti Kartepe İlçe Başkan adayını belirlemek için Kartepe İlçe Teşkilatından bir temayül yoklaması yaptırdı ve yoklamanın tamamlanması sonrasında soyal medyadan şu açıklamayı paylaştı;

"Kartepe İlçe Başkanlığı için bu sabahtan itibaren başladığımız temayül yoklamamızı Genel Merkez İl Koordinatörümüz Ekrem Görçeker ile birlikte tamamladık.
Partimize kuruluşundan bugüne hizmet veren değerli istişare kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, temayüle büyük ilgi gösteren teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.