BAŞKAN HÜRRİYET TAKİPÇİLERİ İLE DERTLEŞTİ VE TELEFON NUMARASI VERDİ

Siyaset 02.10.2024 - 04:36, Güncelleme: 02.10.2024 - 04:36
 

BAŞKAN HÜRRİYET TAKİPÇİLERİ İLE DERTLEŞTİ VE TELEFON NUMARASI VERDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ak Partililerin kendisine ve hizmet etme yöntemlerine yönelik eleştirilerine, sosyal medya üzerinden verdiği cevapta adeta takipçileri ile dertleşti ve "Bizlere bu konuda bilgi aktarmak isteyen vatandaşlarımız 0532 166 4141 numaralı hattan Whatsapp mesajı gönderebilirler" notu ile de telefon numarası verdi.. Fatma Kaplan Hürriyet o paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Ot ve çöp siyaseti üzerinden hizmet araçlarını kiralamak yerine satın almamız ince ince eleştiriliyor ve kiralık araçlarla daha rahat çöp toplandığı iddia ediliyor. Şaşırmıyoruz Ve diğer belediyelerin araç kiralamalarını olumlu gösterme çabası da rahatlıkla anlaşılıyor ama bundan sonra tüm ilçeleri karış karış gezeceğiz ve ufacık bir çöp ve ot fotoğrafı görünce özellikle paylaşacağız. İzmit belediyesi söz konusu olunca çöp dökülmemesi gereken yere çöp dökülünce bile bizi suçlayan başlıklara alıştık ama aynı durum Akp’li belediyenin yönettiği yer olduğunda atılan başlıklar hemen değişiyor. Diğer ilçeler görülmese de yazılmasa da biz paylaşacağız, biz yazacağız, bakalım kiralık araçlarla daha mı iyi çöp toplanıyormuş? (Bizlere bu konuda bilgi aktarmak isteyen vatandaşlarımız 0532 166 4141 numaralı hattan Whatsapp mesajı gönderebilirler) Üstelik diğer belediyelere kamu bankaları rahatlıkla kredi veriyor, sürekli arazi satıyorlar, hükümetten ve Büyükşehirden sürekli destek alıyorlar ama biz hala SGK hacizleri ile boğuşuyoruz ve gelirlerimiz olduğu halde büyük bir kısmını kullanamıyoruz. Buna rağmen şikayet etmeden ciddi bir hizmet üretiyoruz. Sağ duyulu halkımız da bunları fazlasıyla görüyor. Ne diyelim; Allah büyük. İzmit Belediyesi ve Fatma Kaplan Hürriyet’e atış serbest anlayışının nedenlerini artık tüm halkımız biliyor Geçen dönemden beri yedi düvele karşı mücadele ettiğimizin farkındayız. Mücadeleden de asla vazgeçmeyeceğiz."  
KOCAELİ HABERİ

CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ak Partililerin kendisine ve hizmet etme yöntemlerine yönelik eleştirilerine, sosyal medya üzerinden verdiği cevapta adeta takipçileri ile dertleşti ve "Bizlere bu konuda bilgi aktarmak isteyen vatandaşlarımız 0532 166 4141 numaralı hattan Whatsapp mesajı gönderebilirler" notu ile de telefon numarası verdi..

Fatma Kaplan Hürriyet o paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Ot ve çöp siyaseti üzerinden hizmet araçlarını kiralamak yerine satın almamız ince ince eleştiriliyor ve kiralık araçlarla daha rahat çöp toplandığı iddia ediliyor. Şaşırmıyoruz Ve diğer belediyelerin araç kiralamalarını olumlu gösterme çabası da rahatlıkla anlaşılıyor ama bundan sonra tüm ilçeleri karış karış gezeceğiz ve ufacık bir çöp ve ot fotoğrafı görünce özellikle paylaşacağız.

İzmit belediyesi söz konusu olunca çöp dökülmemesi gereken yere çöp dökülünce bile bizi suçlayan başlıklara alıştık ama aynı durum Akp’li belediyenin yönettiği yer olduğunda atılan başlıklar hemen değişiyor. Diğer ilçeler görülmese de yazılmasa da biz paylaşacağız, biz yazacağız, bakalım kiralık araçlarla daha mı iyi çöp toplanıyormuş? (Bizlere bu konuda bilgi aktarmak isteyen vatandaşlarımız 0532 166 4141 numaralı hattan Whatsapp mesajı gönderebilirler)

Üstelik diğer belediyelere kamu bankaları rahatlıkla kredi veriyor, sürekli arazi satıyorlar, hükümetten ve Büyükşehirden sürekli destek alıyorlar ama biz hala SGK hacizleri ile boğuşuyoruz ve gelirlerimiz olduğu halde büyük bir kısmını kullanamıyoruz. Buna rağmen şikayet etmeden ciddi bir hizmet üretiyoruz. Sağ duyulu halkımız da bunları fazlasıyla görüyor.

Ne diyelim; Allah büyük. İzmit Belediyesi ve Fatma Kaplan Hürriyet’e atış serbest anlayışının nedenlerini artık tüm halkımız biliyor Geçen dönemden beri yedi düvele karşı mücadele ettiğimizin farkındayız. Mücadeleden de asla vazgeçmeyeceğiz."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.