MHP GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Siyaset 01.10.2024 - 19:10, Güncelleme: 01.10.2024 - 19:36
 

MHP GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

KOCAELİ HABERİ
MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanan Çoşkun Öztürk'ün bugün İlçe Teşkilat binası önünde gerçekleşen devir teslim törenine, başta MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Şener Akın, MHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Cihan Kavak ve il yöneticileri  başta olmak üzere partililer ve Coşkun Öztürk'ün Gebzeli hemşehrileri katılım sağladılar.. Recep Kaya'nın Cumhur İttifakı ortaklarının devir teslim törenine katılımı, AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve Yönetimimiz ile birlikte Miliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığının Devir Teslim Törenine katılım sağladık. MHP İlçe Başkanımız Çoşkun Öztürk ve yönetimine başarılar dileriz." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanan Çoşkun Öztürk'ün bugün İlçe Teşkilat binası önünde gerçekleşen devir teslim törenine, başta MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Şener Akın, MHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Cihan Kavak ve il yöneticileri  başta olmak üzere partililer ve Coşkun Öztürk'ün Gebzeli hemşehrileri katılım sağladılar..

Recep Kaya'nın Cumhur İttifakı ortaklarının devir teslim törenine katılımı, AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve Yönetimimiz ile birlikte Miliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığının Devir Teslim Törenine katılım sağladık. MHP İlçe Başkanımız Çoşkun Öztürk ve yönetimine başarılar dileriz." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.