RECEP KAYA'DAN ANLAMLI ZİYARETLER

Güncel 01.10.2024 - 12:39, Güncelleme: 01.10.2024 - 12:39
 

RECEP KAYA'DAN ANLAMLI ZİYARETLER

KOCAELİ HABERİ
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle eşi Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bugün ilçe başkan vekili Raif Öztürk ile birlikte bugün Gebze Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören yaşlıları ziyaret ettiler. Recep Kaya bu ziyaretleri sosyal medyadan "YaşlılarGünü vesilesiyle Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören çınarlarımızı ziyaret ederek dualarını aldık. Bu vesileyle tüm büyüklerimizin #YaşlılarGünü’nü kutluyor hayırlı uzun ömürler diliyorum." sözlri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle eşi Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bugün ilçe başkan vekili Raif Öztürk ile birlikte bugün Gebze Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören yaşlıları ziyaret ettiler.

Recep Kaya bu ziyaretleri sosyal medyadan "YaşlılarGünü vesilesiyle Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören çınarlarımızı ziyaret ederek dualarını aldık. Bu vesileyle tüm büyüklerimizin #YaşlılarGünü’nü kutluyor hayırlı uzun ömürler diliyorum." sözlri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.