AK PARTİ KOCAELİ'DE BAŞKANLIĞA VEDA EDECEK İLK İLÇE BELLİ

Siyaset 30.09.2024 - 18:22, Güncelleme: 30.09.2024 - 18:22
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE BAŞKANLIĞA VEDA EDECEK İLK İLÇE BELLİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus  bugün ilk olarak 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak parti Darıca İlçe Kongresinde aday olarak mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar yola devam edeceklerini açıklamıştı.. Başkan Talus 19 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Kartepe ilçe kongresinde ise mevcut Başkan Sadık Yılmaz ile yola devam etmeyecklerini ve başka bir ilçe başkan adayı göstereceklerini açıkladı.. Şahin Talus açıklamasında şu ifadelere yer verdi; SADIK YILMAZ’A TEŞEKKÜR Kongre takvimimiz 19 Ekim Cumartesi günü Kartepe İlçemizle başlayacak. AK Parti, kuruluşundan bugüne daima değişimin adı ve aynı zamanda vefanın kalesi olmuştur. Davamıza gönül vermiş, emek vermiş her arkadaşımızdan Allah razı olsun. Milletimize hizmet yarışında kendimizden başka rakip tanımadan aşkla, sevgiyle, muhabbetle yolumuza devam ediyoruz. Kartepe’de yapacağımız ilk kongremizde İlçe Başkanımız Sadık Yılmaz, yaptığımız istişareler sonucu bayrağı yeni bir arkdaşımıza devredecek. Kendisine davamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kartepe’de hızlıca temayül yoklamamızı yapacak ardından Genel Merkezimizce İlçe Başkan Adayımızı açıklayacağız. Hayırlı olsun.    
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus  bugün ilk olarak 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak parti Darıca İlçe Kongresinde aday olarak mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar yola devam edeceklerini açıklamıştı..

Başkan Talus 19 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Kartepe ilçe kongresinde ise mevcut Başkan Sadık Yılmaz ile yola devam etmeyecklerini ve başka bir ilçe başkan adayı göstereceklerini açıkladı..

Şahin Talus açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
SADIK YILMAZ’A TEŞEKKÜR
Kongre takvimimiz 19 Ekim Cumartesi günü Kartepe İlçemizle başlayacak.
AK Parti, kuruluşundan bugüne daima değişimin adı ve aynı zamanda vefanın kalesi olmuştur.
Davamıza gönül vermiş, emek vermiş her arkadaşımızdan Allah razı olsun.
Milletimize hizmet yarışında kendimizden başka rakip tanımadan aşkla, sevgiyle, muhabbetle yolumuza devam ediyoruz.
Kartepe’de yapacağımız ilk kongremizde İlçe Başkanımız Sadık Yılmaz, yaptığımız istişareler sonucu bayrağı yeni bir arkdaşımıza devredecek.
Kendisine davamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Kartepe’de hızlıca temayül yoklamamızı yapacak ardından Genel Merkezimizce İlçe Başkan Adayımızı açıklayacağız.
Hayırlı olsun.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.