GETİP GEBZE ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

İlçeler 30.09.2024 - 11:01, Güncelleme: 30.09.2024 - 11:10
 

GETİP GEBZE ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli genç iş insanlarının kurduğu GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu kurulduğu 2022'den beri sanayi ve iş dünyasında ilgi odağı olmaya devam ediyor. GETİP Başkanı Resul Orman'ın bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği üye iş yeri ziyareti Getip Gebze sosyal medya sayfasından şu ifadelerle paylaşıldı; "GETİP Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Fatih İşlek'i Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Resul Orman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin Karadeniz,Getip Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Turan Tatar ve Sayın Hanifi Subaşı,Sayın Tarık Erkan Karakuş,Getip Üyemiz Sayın Mustafa Aydın ile birlikte iş yerinde ziyaret ettik. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz."
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli genç iş insanlarının kurduğu GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu kurulduğu 2022'den beri sanayi ve iş dünyasında ilgi odağı olmaya devam ediyor.

GETİP Başkanı Resul Orman'ın bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği üye iş yeri ziyareti Getip Gebze sosyal medya sayfasından şu ifadelerle paylaşıldı;

"GETİP Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Fatih İşlek'i Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Resul Orman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin Karadeniz,Getip Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Turan Tatar ve Sayın Hanifi Subaşı,Sayın Tarık Erkan Karakuş,Getip Üyemiz Sayın Mustafa Aydın ile birlikte iş yerinde ziyaret ettik. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz."
Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.