BÜYÜKAKIN O DAVETE İCAP ETMEDİ; Açıklama Danışmandan Geldi

Siyaset 30.09.2024 - 01:17, Güncelleme: 30.09.2024 - 01:32
 

BÜYÜKAKIN O DAVETE İCAP ETMEDİ; Açıklama Danışmandan Geldi

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
  CHP'li Derince Belediyesi başkanı Av. Sertif Göçe geçtiğimiz gün Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret ederek, Derince Belediyesi olarak düzenledikleri "Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri" etkinliklerine davet etti.. Başkan Gökçe o anları fotoğrafı ile birlikte sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret ederek, hafta sonu yapılacak olan 21. Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşlerimize davet ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz." sözleri ile paylaşmıştı.. VALİ AKTAŞ KATILDI BÜYÜKAKIN DAVETE İCAP ETMEDİ Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 500 pehlivanın mücadele ettiği müsabakalara Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekilleri; Muhip Kanko ve Nail Çiler,  Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin düzenlenmesinde emeği geçen başta Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe olmak üzere ekibine ve tüm emeği geçen katkısı olanlara teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, tüm güreşçilere başarılar diledi. Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP'li Derince Belediyesi başkanı Av. Sertif Göçe'nin bu davetine icabet etmeyerek Derince'de ki festivale katılmadı.. Başkan Büyükakın'ın festivale katılmaması ilçede ve sosyal medyada tepkilere neden olunca kendsini basın danışşmanı olan İbrahim Gürsel kendi sosyal medya sayfasından şu açıklamayı yaptı; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın kendisine yapılan (şahsen davet ve alana fotoğrafının asılması gibi) jestlere rağmen, Derince Belediyesi’nin bugün yapılan 21.Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri’ne neden katılmadığı sorgulanıyor. Derince Belediye Başkanının bu tür jestler yerine milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın fotoğrafına olması gerektiği şekilde alanda yer verme olgunluğu göstermesi, Sayın Başkanımızın katılımı için aslında yeterli olurdu. Büyükşehir Belediye Başkanımızın tavrını, demokrasiye ve millet iradesine saygı olarak yorumlamak doğru olacaktır.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

 

CHP'li Derince Belediyesi başkanı Av. Sertif Göçe geçtiğimiz gün Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret ederek, Derince Belediyesi olarak düzenledikleri "Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri" etkinliklerine davet etti..

Başkan Gökçe o anları fotoğrafı ile birlikte sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret ederek, hafta sonu yapılacak olan 21. Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşlerimize davet ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz." sözleri ile paylaşmıştı..

VALİ AKTAŞ KATILDI BÜYÜKAKIN DAVETE İCAP ETMEDİ

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 500 pehlivanın mücadele ettiği müsabakalara Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekilleri; Muhip Kanko ve Nail Çiler,  Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin düzenlenmesinde emeği geçen başta Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe olmak üzere ekibine ve tüm emeği geçen katkısı olanlara teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, tüm güreşçilere başarılar diledi.

Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP'li Derince Belediyesi başkanı Av. Sertif Göçe'nin bu davetine icabet etmeyerek Derince'de ki festivale katılmadı..

Başkan Büyükakın'ın festivale katılmaması ilçede ve sosyal medyada tepkilere neden olunca kendsini basın danışşmanı olan İbrahim Gürsel kendi sosyal medya sayfasından şu açıklamayı yaptı;

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın kendisine yapılan (şahsen davet ve alana fotoğrafının asılması gibi) jestlere rağmen,
Derince Belediyesi’nin bugün yapılan 21.Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri’ne neden katılmadığı sorgulanıyor.

Derince Belediye Başkanının bu tür jestler yerine milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın fotoğrafına olması gerektiği şekilde alanda yer verme olgunluğu göstermesi, Sayın Başkanımızın katılımı için aslında yeterli olurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanımızın tavrını, demokrasiye ve millet iradesine saygı olarak yorumlamak doğru olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.