AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI SARIDEDE: ''HİZMET ETMEYE DEVAM''

Siyaset 28.09.2024 - 14:37, Güncelleme: 28.09.2024 - 14:37
 

AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI SARIDEDE: ''HİZMET ETMEYE DEVAM''

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede bu sabah düzenlediği basın toplantısında, basın mensupları ile bir araya geldi.. Başkan Sarıdede’nin basınla buluşma toplantsında Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Yavuz ve İlçe Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Furkan Akbaş’da hazır bulundu.. Erhan Sarıdede 31 Mart 2024 yerel seçiminde belediye başkan aday adayı olmak için istifa eden Servet Günay’dan sonra atandığı ilçe başkanlığının bir yıllık dönemsel çalışmalarını değerlendirirken, “İlçe yönetimi olarak partililerimiz ile kenetlenerek çok çalıştık ve olumsuz etkilere rağmen Çayırova Belediye Başkanlık seçimini kazanarak bayrağımızı yere indirmedik” dedi.. 16 Kasım 2024 tarihinde yapılacak Kongrede aday olmak istediğini ve tekrar İlçe başkanı olarak AK Parti'ye hizmet etmek arzusunda olduğunu dile getiren Başkan Sarıdede,"Buna karar vereck olan Ak Parti Genel Merkezimiz ve partililerimizdir. Parti Genel Merkezimiz ne karar verirse bizler ona saygı duyarız. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar değişik kademelerinde görevler alarak Ak Partimiz için gece gündüz çalıştım. Bizim partimizde küslük olmaz. Eğer aday gösterilmez isem yerime gelecek arkadaş ile omuz omuza verip eisimiz ve Cumhurbaşkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin izinde milletimize  hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.. Çayırova’nın yerel hizmetleri içinde “Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyemizin ilçemize hizmet yatırımları devam ediyor. Başta 200 yataklıdan 400 yataklıya çıkarılarak yeniden ihale edilecek olan Çayırova Devlet hastanesi olmak üzere inşa sürecinde olan hizmetlerimizde inşallah tez zamanda tamamlanacaktır” dedi.. Başkan Sarıdede toplantıya katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede bu sabah düzenlediği basın toplantısında, basın mensupları ile bir araya geldi..

Başkan Sarıdede’nin basınla buluşma toplantsında Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Yavuz ve İlçe Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Furkan Akbaş’da hazır bulundu..

Erhan Sarıdede 31 Mart 2024 yerel seçiminde belediye başkan aday adayı olmak için istifa eden Servet Günay’dan sonra atandığı ilçe başkanlığının bir yıllık dönemsel çalışmalarını değerlendirirken, “İlçe yönetimi olarak partililerimiz ile kenetlenerek çok çalıştık ve olumsuz etkilere rağmen Çayırova Belediye Başkanlık seçimini kazanarak bayrağımızı yere indirmedik” dedi..

16 Kasım 2024 tarihinde yapılacak Kongrede aday olmak istediğini ve tekrar İlçe başkanı olarak AK Parti'ye hizmet etmek arzusunda olduğunu dile getiren Başkan Sarıdede,"Buna karar vereck olan Ak Parti Genel Merkezimiz ve partililerimizdir. Parti Genel Merkezimiz ne karar verirse bizler ona saygı duyarız. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar değişik kademelerinde görevler alarak Ak Partimiz için gece gündüz çalıştım. Bizim partimizde küslük olmaz. Eğer aday gösterilmez isem yerime gelecek arkadaş ile omuz omuza verip eisimiz ve Cumhurbaşkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin izinde milletimize  hizmet etmeye devam edeceğim" dedi..

Çayırova’nın yerel hizmetleri içinde “Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyemizin ilçemize hizmet yatırımları devam ediyor. Başta 200 yataklıdan 400 yataklıya çıkarılarak yeniden ihale edilecek olan Çayırova Devlet hastanesi olmak üzere inşa sürecinde olan hizmetlerimizde inşallah tez zamanda tamamlanacaktır” dedi..

Başkan Sarıdede toplantıya katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.