BAŞKAN BIYIK AK PARTİLİ GÜLENÇ AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Siyaset 28.09.2024 - 07:26, Güncelleme: 28.09.2024 - 07:26
 

BAŞKAN BIYIK AK PARTİLİ GÜLENÇ AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Osmangazi Mahallesi eski Başkanı Muhammet Gülenç’in babası, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Ak Parti Darıca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selma Gülenç'in kayınpederi Recep Gülenç'i tedavi altında bulunduğu Darıca Farabi Devlet hastanesinde ziyaret etti.. Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe başkanı Köksal şakar ile birlikte yaptığı o ziyareti sosyal medyadan "Kadın Kolları başkanımız Selma Gülenç’in kayınpederi, önceki dönem mahalle başkanımız Muhemmet Gülenç’in de babası olan Recep Gülenç’i geçirmiş olduğu anjiyo operasyonu nedeniyle İlçe Başkanımız Köksal Şakar ile birlikte ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi alıp, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." sözleri iel paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Osmangazi Mahallesi eski Başkanı Muhammet Gülenç’in babası, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Ak Parti Darıca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selma Gülenç'in kayınpederi Recep Gülenç'i tedavi altında bulunduğu Darıca Farabi Devlet hastanesinde ziyaret etti..

Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe başkanı Köksal şakar ile birlikte yaptığı o ziyareti sosyal medyadan "Kadın Kolları başkanımız Selma Gülenç’in kayınpederi, önceki dönem mahalle başkanımız Muhemmet Gülenç’in de babası olan Recep Gülenç’i geçirmiş olduğu anjiyo operasyonu nedeniyle İlçe Başkanımız Köksal Şakar ile birlikte ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi alıp, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." sözleri iel paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.