VALİ AKTAŞ'TAN GEBZE TOPLANTISI

İlçeler 26.09.2024 - 23:20, Güncelleme: 26.09.2024 - 23:20
 

VALİ AKTAŞ'TAN GEBZE TOPLANTISI

KOCAELİ HABERİ
Gebze İlçemizin genel durumu, yatırımlar ve projelerin görüşüldüğü, istişarelerin yapıldığı toplantı, Gebze Makamda Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Belediye Başkan Vekili Ahmet Hüseyinçelebi katıldı.
KOCAELİ HABERİ

Gebze İlçemizin genel durumu, yatırımlar ve projelerin görüşüldüğü, istişarelerin yapıldığı toplantı, Gebze Makamda Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Belediye Başkan Vekili Ahmet Hüseyinçelebi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.