GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AKIN YENİ İLÇE BAŞKANINA GİTTİ

Siyaset 26.09.2024 - 22:55, Güncelleme: 26.09.2024 - 23:00
 

GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AKIN YENİ İLÇE BAŞKANINA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine geçmiş dönemlerde MHP Kocaeli İl ve Gebze ilçe yönetim kurullarından görev yapmış olan Coşkun Öztürk atandı. Gebze'nin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan Coşkun Öztürk'ün başkanlığa atanmış olması Gebze'de memnuniyetle karşılandı..  Cumhur İttifakının MHP kontenjanında önce Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen ve akabinde Gebze Belediye Başkan yardımcılığına atanan Şener Akın bugün MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanan Coşkun Öztürk’e makamnında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.. Bu ziyaret MHP GEBZE İlçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından "Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Şener Akın, MHP Gebze İlçe Başkanımız Sn. Coşkun Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kıymetli başkanımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz." sözleri ile paylaşıldı..  
KOCAELİ HABERİ

MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine geçmiş dönemlerde MHP Kocaeli İl ve Gebze ilçe yönetim kurullarından görev yapmış olan Coşkun Öztürk atandı. Gebze'nin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan Coşkun Öztürk'ün başkanlığa atanmış olması Gebze'de memnuniyetle karşılandı.. 

Cumhur İttifakının MHP kontenjanında önce Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen ve akabinde Gebze Belediye Başkan yardımcılığına atanan Şener Akın bugün MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanan Coşkun Öztürk’e makamnında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi..

Bu ziyaret MHP GEBZE İlçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından "Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Şener Akın, MHP Gebze İlçe Başkanımız Sn. Coşkun Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kıymetli başkanımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz." sözleri ile paylaşıldı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.