ERDOĞAN'DAN ''KILIÇ MESELESİ'' İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

Siyaset 26.09.2024 - 20:56, Güncelleme: 26.09.2024 - 20:56
 

ERDOĞAN'DAN ''KILIÇ MESELESİ'' İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 79. oturumu, geçtiğimiz gün ABD'nin New York kentinde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahat dönüşü Türkevi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, teğmenlerin kılıçlı yemin törenine ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Kılıç meselesine gelince, bu mesele birkaç kendini bilmezin ne yazık ki ortaya koyduğu bir karmaşaydı. Şu anda gerek Milli Savunma Üniversitesi, gerek Kara Kuvvetleri Komutanlığı, gerekse Milli Savunma Bakanımız, müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar ve bu işin içerisindekiler kimlerse bunların hak ettikleri cezayı almasını temin edeceğiz. Burası kendini bilmezlerin at oynattığı bir meydan değil. Biz bu kendini bilmezlerin at oynattığı meydana ülkemizi kesinlikle bırakamayız. Buna göre de adımımızı atacağız. Savunma Bakanımız ve Savunma Üniversitemizin başındaki hocamızla bir araya geldik, görüşmelerimizi yaptık ve inşallah en kısa zamanda bu işi neticeye ulaştıracağız."
KOCAELİ HABERİ

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 79. oturumu, geçtiğimiz gün ABD'nin New York kentinde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahat dönüşü Türkevi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, teğmenlerin kılıçlı yemin törenine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Kılıç meselesine gelince, bu mesele birkaç kendini bilmezin ne yazık ki ortaya koyduğu bir karmaşaydı. Şu anda gerek Milli Savunma Üniversitesi, gerek Kara Kuvvetleri Komutanlığı, gerekse Milli Savunma Bakanımız, müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar ve bu işin içerisindekiler kimlerse bunların hak ettikleri cezayı almasını temin edeceğiz. Burası kendini bilmezlerin at oynattığı bir meydan değil. Biz bu kendini bilmezlerin at oynattığı meydana ülkemizi kesinlikle bırakamayız. Buna göre de adımımızı atacağız. Savunma Bakanımız ve Savunma Üniversitemizin başındaki hocamızla bir araya geldik, görüşmelerimizi yaptık ve inşallah en kısa zamanda bu işi neticeye ulaştıracağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.