VALİ AKTAŞ'IN GEBZE'DE SANAYİCİLERLE OLAN TOPLANTISINA BÜYÜKGÖZ'DE KATILDI

İlçeler 25.09.2024 - 16:34, Güncelleme: 25.09.2024 - 16:34
 

VALİ AKTAŞ'IN GEBZE'DE SANAYİCİLERLE OLAN TOPLANTISINA BÜYÜKGÖZ'DE KATILDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş bugün Gebze'ye gelerek, Güzeller OSB Müteşebbis Heyeti'nin olağan toplantısına başkanlık etti.. Vali Aktaş'ın sanayicilerle olan bu toplantsına Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'de katılım sağladı.. Başkan Büyükgöz bu toplantıyı sosyal medyadan "Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş'ın yönetiminde gerçekleşen Güzeller OSB Müteşebbis Heyeti'nin olağan toplantısına katılarak iş insanlarımızla bir araya geldik." sözleri iel paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş bugün Gebze'ye gelerek, Güzeller OSB Müteşebbis Heyeti'nin olağan toplantısına başkanlık etti..

Vali Aktaş'ın sanayicilerle olan bu toplantsına Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'de katılım sağladı..

Başkan Büyükgöz bu toplantıyı sosyal medyadan "Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş'ın yönetiminde gerçekleşen Güzeller OSB Müteşebbis Heyeti'nin olağan toplantısına katılarak iş insanlarımızla bir araya geldik." sözleri iel paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.