2026'DA SEÇİM RÜZGARI CHP KOCAELİ'Yİ HAREKETLENDİRDİ

Siyaset 25.09.2024 - 06:01, Güncelleme: 25.09.2024 - 06:01
 

2026'DA SEÇİM RÜZGARI CHP KOCAELİ'Yİ HAREKETLENDİRDİ

KOCAELİ HABERLERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "2026 yılında erken seçime gidelim" önerisi siyaset kamuoyunda geniş bir yankı bulurken, toplumda da kabul gördü. Erken seçim rüzgarı esmesiyle birlikte de milletvekilleri seçim bölgelerindeki siyasi çalışmalarına bir o oranda daha ağırlık vermeye başladılar.. CHP Kocaeli'nin üç yeni milletvekili olan Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko'nun, Kocaeli'yi karış karış gezmeye ve vatandaşları ziyaret etmeye başlamaları dikkatlerden kaçmazken, dün dikkat çekici bir ziyarette Nail Çiler'den geldi.. Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile birlikte yaptığı bu ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "Gebze İlçe Başkanımız Gökhan Orhan ile birlikte Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler Komisyonu ile bir araya gelerek çağımızın yeni iş modelleri ve bölgemiz ekonomisi hakkında görüşmelerde bulunduk. Komisyon üyelerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum."   
KOCAELİ HABERLERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "2026 yılında erken seçime gidelim" önerisi siyaset kamuoyunda geniş bir yankı bulurken, toplumda da kabul gördü. Erken seçim rüzgarı esmesiyle birlikte de milletvekilleri seçim bölgelerindeki siyasi çalışmalarına bir o oranda daha ağırlık vermeye başladılar..

CHP Kocaeli'nin üç yeni milletvekili olan Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko'nun, Kocaeli'yi karış karış gezmeye ve vatandaşları ziyaret etmeye başlamaları dikkatlerden kaçmazken, dün dikkat çekici bir ziyarette Nail Çiler'den geldi..

Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile birlikte yaptığı bu ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;
"Gebze İlçe Başkanımız Gökhan Orhan ile birlikte Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler Komisyonu ile bir araya gelerek çağımızın yeni iş modelleri ve bölgemiz ekonomisi hakkında görüşmelerde bulunduk. Komisyon üyelerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum."   
Bir 15 kişi, aydınlatma ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.