EROL SELAMET'İN ACI GÜNÜ

Yaşam 24.09.2024 - 19:33, Güncelleme: 24.09.2024 - 19:33
 

EROL SELAMET'İN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Erol Selamet'in annesi  Sabriye Selamet (84) vefat etti.. Erol Selamet'in annesi Sabriye Selamet'in cenazesi 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Gebze merkez mezarlığında toprağa defnedilecektir. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Erol Selamet'in annesi  Sabriye Selamet (84) vefat etti..

Erol Selamet'in annesi Sabriye Selamet'in cenazesi 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Gebze merkez mezarlığında toprağa defnedilecektir.

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.