Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti

Yaşam 23.09.2024 - 13:14, Güncelleme: 23.09.2024 - 13:14
 

Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti

KOCAELİ HABERİ
Uzun süredir kanserle mücadele eden 67 yaşındaki ünlü yönetmen, senarist ve yapımcı Tomris Giritlioğlu, hayatını kaybetti. Acı haberin ardından Cansel Elçin sosyal medya hesabında veda mesajı yayınladı. "Mentorum, mesleki annem. Ülkeme tekrar kavuşturan, beni ben yapan. Sensiz olamazdım. Yokluğun kahretti. Anılar kaldı. Seni çok sevdim. Anlatacağım hikayelerde hep olacaksın. Hoşçakal Tomris." SİYAD'ın Twitter hesabında ise "Yönetmenliğini yaptığı 80. Adım, Salkım Hanımın Taneleri, Güz Sancısı filmleriyle yakın tarihimizden önemli hikayeler anlatan, yapımcısı olduğu dizilerle de sektörün birçok ünlü oyuncusunun çıkışını sağlayan Tomris Giritlioğlu'nu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun" mesajı paylaşıldı. Tuba Büyüküstün, keşfedilmesinde büyük rol oynayan Tomris Giritlioğlu'nun fotoğrafını "23 Eylül 2024 Pazartesi…" notuyla yayınladı.
KOCAELİ HABERİ

Uzun süredir kanserle mücadele eden 67 yaşındaki ünlü yönetmen, senarist ve yapımcı Tomris Giritlioğlu, hayatını kaybetti.

Acı haberin ardından Cansel Elçin sosyal medya hesabında veda mesajı yayınladı.

"Mentorum, mesleki annem. Ülkeme tekrar kavuşturan, beni ben yapan. Sensiz olamazdım. Yokluğun kahretti. Anılar kaldı. Seni çok sevdim. Anlatacağım hikayelerde hep olacaksın. Hoşçakal Tomris."

SİYAD'ın Twitter hesabında ise "Yönetmenliğini yaptığı 80. Adım, Salkım Hanımın Taneleri, Güz Sancısı filmleriyle yakın tarihimizden önemli hikayeler anlatan, yapımcısı olduğu dizilerle de sektörün birçok ünlü oyuncusunun çıkışını sağlayan Tomris Giritlioğlu'nu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun" mesajı paylaşıldı.

Tuba Büyüküstün, keşfedilmesinde büyük rol oynayan Tomris Giritlioğlu'nun fotoğrafını "23 Eylül 2024 Pazartesi…" notuyla yayınladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.