KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRDEN ATIK KURUTUP ÇAMUR YAKMA HAZIRLIĞI

Güncel 23.09.2024 - 08:39, Güncelleme: 23.09.2024 - 08:39
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRDEN ATIK KURUTUP ÇAMUR YAKMA HAZIRLIĞI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nde, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı olarak görev yapan Burak Kızılöz, teknik heyetteki çalışma arkadaşları ile birlikte görevli olarak gittikleri Çin'den yaptığı sosyal medya paylaşımında şu açıklamada bulundu; "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü olarak “South municipal engineering design and research institute of China” dayız. Enstitü ile atılksu arıtma ve çamur yakma teknolojileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nde, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı olarak görev yapan Burak Kızılöz, teknik heyetteki çalışma arkadaşları ile birlikte görevli olarak gittikleri Çin'den yaptığı sosyal medya paylaşımında şu açıklamada bulundu;

"Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü olarak “South municipal engineering design and research institute of China” dayız. Enstitü ile atılksu arıtma ve çamur yakma teknolojileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.