YILDIZLI GEBZE BÖLGESİNDEN İZMİT YAKASINA GEÇTİ

Siyaset 22.09.2024 - 17:40, Güncelleme: 22.09.2024 - 17:40
 

YILDIZLI GEBZE BÖLGESİNDEN İZMİT YAKASINA GEÇTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl Başkanı seçildiği andan itibaren aktif olarak indiği siyaset sahalarından tek bir an bile çekilmeyen Harun Özgür Yıldızlı aynı temposunu, CHP Kocaeli milletvekili olarak da devam ettiriyor.. Harun Özgür Yıldızlı bugün geldiği seçim bölgesi Gebze'de, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Baran Aydın ile birlikte Gebze  Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesisi Barış Er’in ablası Aynur Arcan’ın cenazesine katılım sağlayarak aileye taziyelerimizi iletti.   Milletvekili Yıldızlı daha sonra Çayırova'ya geçerek önce Çayırova Trabzonlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin sofrasına misafir oldu ve daha sonra da CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Fehim Kaya’nın kardeşi Neslihan ile Selim Çift’in düğün cemiyetine giderek genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti. Gebze Bölgesinde ziyaret programlarını tamamlayan Harun Özgür Yıldızlı'nin İzmit yakasına geçerek, Kartepe, Gölcük ve Başiskele ilçelerinde programlara katılacağı öğrenildi..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl Başkanı seçildiği andan itibaren aktif olarak indiği siyaset sahalarından tek bir an bile çekilmeyen Harun Özgür Yıldızlı aynı temposunu, CHP Kocaeli milletvekili olarak da devam ettiriyor..

Harun Özgür Yıldızlı bugün geldiği seçim bölgesi Gebze'de, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Baran Aydın ile birlikte Gebze  Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesisi Barış Er’in ablası Aynur Arcan’ın cenazesine katılım sağlayarak aileye taziyelerimizi iletti.  

Milletvekili Yıldızlı daha sonra Çayırova'ya geçerek önce Çayırova Trabzonlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin sofrasına misafir oldu ve daha sonra da CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Fehim Kaya’nın kardeşi Neslihan ile Selim Çift’in düğün cemiyetine giderek genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Gebze Bölgesinde ziyaret programlarını tamamlayan Harun Özgür Yıldızlı'nin İzmit yakasına geçerek, Kartepe, Gölcük ve Başiskele ilçelerinde programlara katılacağı öğrenildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.