BARIŞ ER'İ YALNIZ BIRAKMADILAR

Yaşam 22.09.2024 - 16:59, Güncelleme: 22.09.2024 - 17:06
 

BARIŞ ER'İ YALNIZ BIRAKMADILAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Barış Er'in ablası Aynur Arcan yaşamını yitirdi.  Aynur Arcan'ın cenazesi bugün Gebze Osman Yılmaz mahallesi Mehmet Akif Ersoy camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra toprağa defnedildi. Barış Er'i bu acı gününde başta CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Gebze Belediye başkan yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Baran Aydın, İYİ Parti Gebze Belediye meclis üyesi Umut Aydoğdu ve GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve GTO Yönetim kurulu ile meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmayarak, ablası Aynur Arcan'ı son yolculuğuna birlikte uğurladılar..  Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhume  Aynur Arcan'a Allah'tan rahmet kederli Er ve Arcan ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Barış Er'in ablası Aynur Arcan yaşamını yitirdi.

 Aynur Arcan'ın cenazesi bugün Gebze Osman Yılmaz mahallesi Mehmet Akif Ersoy camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra toprağa defnedildi.

Barış Er'i bu acı gününde başta CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Gebze Belediye başkan yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Baran Aydın, İYİ Parti Gebze Belediye meclis üyesi Umut Aydoğdu ve GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve GTO Yönetim kurulu ile meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmayarak, ablası Aynur Arcan'ı son yolculuğuna birlikte uğurladılar.. 

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhume  Aynur Arcan'a Allah'tan rahmet kederli Er ve Arcan ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.