AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARINDA DELEGE SEÇİMLERİ VARDI

Siyaset 22.09.2024 - 15:13, Güncelleme: 22.09.2024 - 15:30
 

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARINDA DELEGE SEÇİMLERİ VARDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli ilçe kongreleri Ekim ayında başlayacak ve Kasım ayı sonu ile tamamlanmış olacak.. Ak Parti ilçe Teşkilatlarının Olağan Kongrelerinde oy kullanacak olan deleglerin tesbiti için bugün İlçe Teşkilatlarında sandık kurularak delege seçimleri yapılması kararlaştırılmıştı. Ak Parti Gebze, Darıca ve Çayırova ilçe teşli,laylarında bu sabah saat 09:00 - 17:00 saatleri arasında ilçe Başkanlığına gelen parti üyeleri, 3 farklı konumda Delege seçimleri için oy kullandılar..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli ilçe kongreleri Ekim ayında başlayacak ve Kasım ayı sonu ile tamamlanmış olacak..

Ak Parti ilçe Teşkilatlarının Olağan Kongrelerinde oy kullanacak olan deleglerin tesbiti için bugün İlçe Teşkilatlarında sandık kurularak delege seçimleri yapılması kararlaştırılmıştı.

Ak Parti Gebze, Darıca ve Çayırova ilçe teşli,laylarında bu sabah saat 09:00 - 17:00 saatleri arasında ilçe Başkanlığına gelen parti üyeleri, 3 farklı konumda Delege seçimleri için oy kullandılar..
Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.