AK PARTİ KOCAELİ'NİN ''KONGRE MOTTOSU'' BELLİ OLDU

Siyaset 20.09.2024 - 12:27, Güncelleme: 20.09.2024 - 12:27
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN ''KONGRE MOTTOSU'' BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ekim atında başlayıp Kasım ayında sonlandırılacak olan Ak Parti Kocaeli ilçe kongrleri öncesinde bugün il başkanı Şahin Talus kritik bir ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirdi. Toplantsı sonrasın yapılan sosyal medya paylaşımlarında, ilçe kongrelerinde "Tevazu, Samimiyet, Gayret" mottosunun kullanılacağı öğrenildi.. Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar, toplantı sonrasındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "İl Yürütme Kurulu Toplantımızı İl Başkanımız Dr.Şahin Talus'un önderliğinde İlçe Başkanlarımızın da katılımıyla icra ettik. Kongre süreci hazırlıklarımız tam hızıyla devam ediyor, Tevazu,Samimiyet,Gayret mottomuzla çalışarak alın terimizi, akıl terimizle harmanlayarak daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum."
KOCAELİ HABERİ

Ekim atında başlayıp Kasım ayında sonlandırılacak olan Ak Parti Kocaeli ilçe kongrleri öncesinde bugün il başkanı Şahin Talus kritik bir ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirdi. Toplantsı sonrasın yapılan sosyal medya paylaşımlarında, ilçe kongrelerinde "Tevazu, Samimiyet, Gayret" mottosunun kullanılacağı öğrenildi..

Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar, toplantı sonrasındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"İl Yürütme Kurulu Toplantımızı İl Başkanımız Dr.Şahin Talus'un önderliğinde İlçe Başkanlarımızın da katılımıyla icra ettik. Kongre süreci hazırlıklarımız tam hızıyla devam ediyor, Tevazu,Samimiyet,Gayret mottomuzla çalışarak alın terimizi, akıl terimizle harmanlayarak daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.